SD Design Romanov memory foam pyöröommellut suitset, full

Romanov- pyöröommellut suitset ovat täydellinen yhdistelmä käsin ommeltua eleganssia, anatomista istuvuutta ja kestävää muotoilua. Suhtaudumme tarkasti jokaisen mallin yksityiskohtiin, eikä nämä suitset ole poikkeus. Ne on luotu hevonen ja ratsastaja huomioon ottaen ja tarjoaa poikkeuksellisen mukavuuden, tyylin ja toimivuuden.

Romanov-suitsien uudessa kaulahihnassa on paksu muistivaahtokerros. Miksi se on niin hyvä?

Memory foam on eräänlainen vaahto, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Muistivaahdosta erityisen tekee sen kyky mukautua ja lievittää painetta. Yksi muistivaahdon tärkeimmistä ominaisuuksista on sen painetta vähentävä kyky. Kun hevonen käyttää suitsia, niskaan voi kohdistua painetta ja rasitusta. Muistivaahto voi auttaa vähentämään tätä painetta merkittävästi jakamalla paineen tasaisesti.

Memory foam on valmistettu materiaalista, joka on herkkä kehon painolle ja lämmölle. Kun hevosen niska joutuu kosketuksiin muistivaahdon kanssa, vaahto reagoi pehmenemällä ja muovautumalla hevosen muotoihin. Tämä luo mukautetun istuvuuden, joka minimoi painepisteitä ja estää epämukavuuden ja ärsytyksen.

Toinen muistivaahdon ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky palata alkuperäiseen muotoonsa, kun paine poistetaan. Tätä kutsutaan myös "muistiefektiksi". Kun suitset poistetaan hevoselta, muistivaahto palautuu hitaasti alkuperäiseen muotoonsa ja on valmis sopeutumaan uudelleen seuraavaa käyttöä varten. Tämä kyky varmistaa, että niskahihna on aina valmis tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja tukea parhaalle ystävällesi, jotta hän voi suoriutua tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla.

Kestävä nahkamme on valittu huolellisesti vähentämään ympäristövaikutuksia ja suojelemaan planeettamme. Se on luonnonmukaisesti parkittu, eli ilman kemikaalien käyttöä. Samalla se tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja estetiikkaa. Valitsemalla SD-suitset saat laadukkaat suitset, jotka kestävät monta vuotta.

Pieni mutta omistautunut merkki.

Romanov suitsiemme jokainen yksityiskohta on ommeltu käsin huolella ja asiantuntemuksella. Pieni brändimme on omistautunut toimittamaan korkeaa laatua jokaisessa suitsikappaleessa. Tarkkailemme yksityiskohtia varmistaaksemme, että suitsemme ovat ainutlaatuisia ja täyttävät korkeimmat vaatimukset. Tämä malli on koristeltu täysin ainutlaatuisella SD-otsapannalla. Se lisää ripauksen eleganssia ja täydentää hienostuneen muotoilun.

Koko : full Valitse variaatio:

215,00 €