SWING lasten turvaliivi XS - XL

Swing - turvaliivi on valmistettu paksusta selkäpanssarista mikä vaimentaa tehokkaasti iskuja ja vähentää selän vääntymistä putoamistilanteessa. Selkäpanssarissa käytettävä PVC-materiaali on kehonlämmöstä muotoutuvaa ainetta. Mitä lämpimämmässä liivi on, sen pehmeämmäksi ja muotoutuvammaksi se päällä ollessa muuttuu.

Turvaliivin etuosassa on memoryfoam-materiaalia mikä muotoutuu ratsastajan kehon ympärille. Ohuempi materiaali mahdollistaa ratsastajan myötäämisen ja eteenpäin nojaamisen esimerkiksi kevyttä istuntaa ja hyppäämistä opeteltaessa.

Swing-turvaliivi noudattaa CE EN1621-2:2014 standardia. Tätä liiviä voi käyttää kilpailuissa kaikissa muissa lajeissa paitsi kenttäkilpailuiden maastokokeessa.

Miten ratsastusturvaliivi huolletaan?

Turvaliivi joutuu aikamoisen lian keskelle tallilla ollessa ja siksi on hyvä, että liiviä voi pestä. Saat pujotetua selkäpanssarin pois pesun ajaksi. Panelit voi huuhtoa ja kuivata. Turvaliivin kankaan ja siinä kiinni olevat ohuemmat etu-ja sivupalat voit halutessa pestä koneessa 30 asteessa.

Asettele liivi kuivamaan tasolle hyvin ilmastoituun paikkaan, tarrat voi putsata esim. harjalla.

Tuoteominaisuudet:

EU-hyväksytty selkärangansuoja (vastaa moottoripyörästandardia EN 1621-2:2014)

  • Korkealuokkainen suoja selkärangalle ja häntäluulle
  • Erinomainen käyttömukavuus
  • Paras mahdollinen liikkumisvapaus
  • Kevyt ja joustava
  • 360 asteen suoja

Käyttöohjeet:

EU:n vaatimustenmukaisuustodistus:
Huomioi, että Saksan ratsastusurheilusääntöjen mukaisesti kilpailuissa ja maastoratsastuksessa vaaditaan standardien EN 13158-2000 tai EN 13158-2009 mukainen selkäsuoja.

Varastossa M ja XL koot. XS ja S koot tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

L kokoa saatavana lisää 1.9. alkaen.

Valitse variaatio:

89,95 €