SATULAVYÖT & JUOKSUTUSVYÖT 

QHP vatsapanssari 125cm

Nahkainen musta vatsapanssari. Solkikiinnitys. D-renkaat ja kiinnitykset martingaalille, rintaremmille ja apuohjille. Hevosta vasten tuleva puoli on sileää ja pehmeää nahkaa.

95,00 €

Harry´s Horse vatsapanssari

Musta nahkainen pehmustettu vatsapanssari, jossa resorit molemmilla puolilla lisää liikkumisvapautta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet ja vatsaosan D-rengas lisäohjien kiinnittämiseen.

95,00 €

Pfiff yleissatulavyö

Musta aitoa nahkaa oleva anatomisesti muotoiltu yleissatulavyö antaa hevoselle  maksimaalisen liikkumisvapauden. Joustot molemmissa päissä ja O-renkaat lisäohjien kiinnitystä varten.

79,00 €

Pfiff koulusatulavyö

Anatomisesti muotoiltu satulavyö pehmeää neopreenia, napakat joustot molemmissa päissä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullasoljet. Vyön anatominen muotoilu pitää satulan hyvin paikoillaan.

34,90 €

Pfiff memory foam koulusatulavyö

Miellyttävän pehmeä ja ergonomisesti muotoiltu memory foam koulusatulavyö neopreenia. Ihoystävällinen, helposti puhdistettava pinta. Pehmusteen muistivaahtomateriaali sopeutuu ihanteellisesti hevosen muotoon kehon lämmön kautta ja  pyöristetyt reunat estävät hankautumisen. Varustettu napakoilla joustoilla ja rullasoljilla, joka tekee ratsastajalle helpoksi säätää vyö  hevoselle, koska rullasoljet kytkeytyvät automaattisesti säätämisen aikana.  Pesu 30 ° C: ssa

54,90 €

Imperial Riding koulusatulavyö

 Star -koulusatulalavyö on valmistettu vahvasta kankaasta ja vyö on Go  ergonomisesti muotoiltu, mukava ja kestävä,napakat joustot molemmissa päissä. Kangas on helppo puhdistaa ja säilyttää upean ulkonäön vähäiselläkin huollolla. 100% polyester Väri vaaleanpunainen, soljet ruusukullan väriset.

35,00 €

Imperial Riding Go Star kouluvyön pehmuste

Ihana musta pehmeä ja mukava irrtotettava teddykarva pehmuste kouluvyöhön. Pehmuste kiinnitetään tarroilla ja se on valmistettu pehmeästä tekoturkis tyyppisestä kankaasta. Pehmuste on suunniteltu IR Go Star -kouluvyöhön, mutta sopii muihinkin normaaleihin kouluvöihin. Leveys on tarroilla säädettävissä, mutta jos tarrat ovat ns normaalisti kiinni ( eli ei tiukimmillaan, eikä leveimmillään) on pehmuste noin 13-14 cm leveä. Vyö myydään erikseen. 

20,00 €

Imperial Riding Go Star kouluvyön pehmuste

Ihana vaaleanpunainen pehmeä ja mukava irrtotettava teddykarva pehmuste kouluvyöhön. Pehmuste kiinnitetään tarroilla ja se on valmistettu pehmeästä tekoturkis tyyppisestä kankaasta. Pehmuste on suunniteltu IR Go Star -kouluvyöhön, mutta sopii muihinkin normaaleihin kouluvöihin. Leveys on tarroilla säädettävissä, mutta jos tarrat ovat ns normaalisti kiinni ( eli ei tiukimmillaan, eikä leveimmillään) on pehmuste noin 13-14 cm leveä. Vyö myydään erikseen. 

20,00 €

Imperial Riding koulusatulavyö

IR Go Star -koulusatulalavyö on valmistettu vahvasta kankaasta ja vyö on ergonomisesti muotoiltu, mukava ja kestävä,napakat joustot molemmissa päissä. Kangas on helppo puhdistaa ja säilyttää upean ulkonäön vähäiselläkin huollolla. 100% polyester Väri musta, soljet ruusukullan väriset.

35,00 €

Imperial Riding Go Star kouluvyön pehmuste

Ihana beigen värinen pehmeä ja mukava irrtotettava teddykarva pehmuste kouluvyöhön. Pehmuste kiinnitetään tarroilla ja se on valmistettu pehmeästä tekoturkis tyyppisestä kankaasta. Pehmuste on suunniteltu IR Go Star -kouluvyöhön, mutta sopii muihinkin normaaleihin kouluvöihin. Leveys on tarroilla säädettävissä, mutta jos tarrat ovat ns normaalisti kiinni ( eli ei tiukimmillaan, eikä leveimmillään) on pehmuste noin 13-14 cm leveä. Vyö myydään erikseen. 

20,00 €