SATULAVYÖT & JUOKSUTUSVYÖT 

Horka koulusatulavyö 60cm

Muotoiltu koulusatulavyö erittäin pehmeää mutta vahvaa lehmännahkaa - Joustava vuori 13 mm nitriilivaahtoa - D-rengas keskellä lisäohjien kiinnittämistä varten - Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rullasoljet, napakat joustot molemmilla puolilla Tilattavissa n. viikon toimitusajalla Koot : 40cm, 50cm, 70cm, 80cm 

79,00 €

Pfiff memory foam koulusatulavyö 50cm & 60cm

Miellyttävän pehmeä ja ergonomisesti muotoiltu memory foam koulusatulavyö neopreenia. Ihoystävällinen, helposti puhdistettava pinta. Pehmusteen muistivaahtomateriaali sopeutuu ihanteellisesti hevosen muotoon kehon lämmön kautta ja  pyöristetyt reunat estävät hankautumisen. Varustettu napakoilla joustoilla ja rullasoljilla, joka tekee ratsastajalle helpoksi säätää vyö  hevoselle, koska rullasoljet kytkeytyvät automaattisesti säätämisen aikana.  Pesu 30 ° C: ssa

54,90 €

Imperial Riding koulusatulavyö 55cm & 65cm

Go Star -koulusatulalavyö on valmistettu vahvasta kankaasta ja vyö on ergonomisesti muotoiltu, mukava ja kestävä,napakat joustot molemmissa päissä. Kangas on helppo puhdistaa ja säilyttää upean ulkonäön vähäiselläkin huollolla. 100% polyester Väri vaaleanpunainen, soljet ruusukullan väriset.

35,00 €

Imperial Riding Go Star kouluvyön pehmuste 55cm, 65cm, 75cm

Ihana vaaleanpunainen pehmeä ja mukava irrtotettava teddykarva pehmuste kouluvyöhön. Pehmuste kiinnitetään tarroilla ja se on valmistettu pehmeästä tekoturkis tyyppisestä kankaasta. Pehmuste on suunniteltu IR Go Star -kouluvyöhön, mutta sopii muihinkin normaaleihin kouluvöihin. Leveys on tarroilla säädettävissä, mutta jos tarrat ovat ns normaalisti kiinni ( eli ei tiukimmillaan, eikä leveimmillään) on pehmuste noin 13-14 cm leveä. Vyö myydään erikseen. 

20,00 €

Imperial Riding koulusatulavyö 55cm, 65cm, 75cm

IR Go Star -koulusatulalavyö on valmistettu vahvasta kankaasta ja vyö on ergonomisesti muotoiltu, mukava ja kestävä,napakat joustot molemmissa päissä. Kangas on helppo puhdistaa ja säilyttää upean ulkonäön vähäiselläkin huollolla. 100% polyester Väri musta, soljet ruusukullan väriset.

35,00 €

Imperial Riding Go Star kouluvyön pehmuste 55cm, 65cm, 75cm

Ihana musta pehmeä ja mukava irrtotettava teddykarva pehmuste kouluvyöhön. Pehmuste kiinnitetään tarroilla ja se on valmistettu pehmeästä tekoturkis tyyppisestä kankaasta. Pehmuste on suunniteltu IR Go Star -kouluvyöhön, mutta sopii muihinkin normaaleihin kouluvöihin. Leveys on tarroilla säädettävissä, mutta jos tarrat ovat ns normaalisti kiinni ( eli ei tiukimmillaan, eikä leveimmillään) on pehmuste noin 13-14 cm leveä. Vyö myydään erikseen. 

20,00 €

Imperial Riding Go Star kouluvyön pehmuste 55cm, 65cm, 75cm

Ihana beigen värinen pehmeä ja mukava irrtotettava teddykarva pehmuste kouluvyöhön. Pehmuste kiinnitetään tarroilla ja se on valmistettu pehmeästä tekoturkis tyyppisestä kankaasta. Pehmuste on suunniteltu IR Go Star -kouluvyöhön, mutta sopii muihinkin normaaleihin kouluvöihin. Leveys on tarroilla säädettävissä, mutta jos tarrat ovat ns normaalisti kiinni ( eli ei tiukimmillaan, eikä leveimmillään) on pehmuste noin 13-14 cm leveä. Vyö myydään erikseen. 

20,00 €

Horka anatominen yleis/estesatulavyö 100cm & 110cm

Anatominen monikäyttöinen vyö pehmeästä, vahvasta vasikannahasta Tuotetiedot: - Joustava vuori 13 mm nitriilivaahdolla - 3 D-rengasta keskellä solki, johon voidaan kiinnittää apuohjat - Ruostumattomat soljet - Napakat joustot molemmissa päissä Tilattavissa n. viikon toimitusajalla koot : 120cm, 130cm, 140cm

99,00 €

QHP vatsapanssari 125cm

Nahkainen musta vatsapanssari. Solkikiinnitys. D-renkaat ja kiinnitykset martingaalille, rintaremmille ja apuohjille. Hevosta vasten tuleva puoli on sileää ja pehmeää nahkaa.

95,00 €

Waldhausen ratsastusvyö kahvalla, shetland & full

Nahkapäällysteinen ratsastusvyö kahvalla ratsastukseen ilman satulaa / vikellykseen. Jalustinhihnat voidaan kiinnittää suorakaiteen muotoisiin renkaisiin. Sivurenkaat sivuohjien kiinnittämistä.  Saatavilla kaksi kokoa, shetland ja full. Koot: SH: 1,10 m - 1,50 m FULL: 1,80 - 2,40 m

44,90 €

Imperial Riding juoksutusvyön pehmuste

Tämä erittäin pehmeä pehmuste on valmistettu erityisesti juoksutusvyötä varten. Tekoturkis tekee ulkoasusta erityisen tyylikkään ja takaa hevosellesi äärimmäisen mukavuuden. Kankaassa on galaksikuvio, jossa on lukemattomia tähtiä. Säädettävissä tarranauhoissa on kontrastivärinen 'IMPERIAL RIDING' -teksti. Pehmeä pehmuste takaa täydellisen mukavuuden.

24,90 €

    Kokoelmat