HARJA - JA KYPÄRÄLAUKUT

HKM harjakassi musta-ruusukulta

-Vetoketjulla suljettava laukku -Vahvistettu pohja -Vetoketjullinen tasku sisä- ja ulkopuolella -Irrotettava olkahihna -Sisäpuoli on kiinni tarroilla, joten se on mahdollista irroittaa -Kantokahvan ansiosta helppo kuljettaa Väri musta / ruusukulta 

39,95 €

HKM harjakassi tummansininen

-Vetoketjulla suljettava laukku -Vahvistettu pohja -Vetoketjullinen tasku sisä- ja ulkopuolella -Irrotettava olkahihna -Sisäpuoli on kiinni tarroilla, joten se on mahdollista irroittaa -Kantokahvan ansiosta helppo kuljettaa Väri : tummansininen / musta

39,95 €

HKM harjalaukkusetti

Ihana harjalaukkusetti pinkkinä, sis. 6 eri osaa : säilytyslaukun, 2 erilaista harjaa, suka, kampa, sekä kaviokoukku. Sopii vaikka lahjaksi tai harrastusta aloittelevalle ensimmäiseksi hoitosetiksi. -

35,90 €

HKM tarvikelaukku

Ihana, kivasti kuvioitu tarvikelaukku monenlaisille hevostarvikkeille.  Täydellinen lisävaruste kenelle tahansa hevosen omistajalle. Tämä laukku on suunniteltu pitämään kaikki tarvikkeesi järjestyksessä ja helposti saatavilla. Laukussa on kantokahva, sekä irrotettava olkahihna, joten sitä on helppo kuljettaa.

25,95 €

Imperial Riding saapaskassi, musta/ruusukulta

Imperial Riding elegantti saapaskassi. Sisäosa on jaettu, jotta saappaat eivät hankaudu vastakkain. Sivussa tasku esim. kannuksille. Säädettävä olkahihna ja kantokahva. Ruusukultaiset yksityiskohdat.  Väri: musta/ruusukulta Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

49,95 €

Imperial Riding saapaskassi, pinkki

Imperial Riding elegantti saapaskassi. Sisäosa on jaettu, jotta saappaat eivät hankaudu vastakkain. Sivussa tasku esim. kannuksille. Säädettävä olkahihna ja kantokahva. Kultaiset yksityiskohdat. Väri: pinkki Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla. 

49,95 €

Imperial Riding saapaskassi, violetti

Imperial Riding elegantti saapaskassi. Sisäosa on jaettu, jotta saappaat eivät hankaudu vastakkain. Sivussa tasku esim. kannuksille. Säädettävä olkahihna ja kantokahva. Hopeanväriset yksityiskohdat. Väri: violetti Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

49,95 €

Imperial Riding harjalaukku, musta/ruusukulta

Hieno ja vähän erilainen hoitolaukku Imperial Ridingin kokoelmasta. Monia erilaisia ​​taskuja ja lokeroita harjojen yms. säilytystä varten. Sopii sekä talliin, että kisamatkoille, helppo ottaa mukaan. Irrotettavat, säädettävät olkahihnat pehmusteella Imperial Riding -logo laukun etuosassa 100% polyesteriä, vuori: 4 mm paksu. Väri : musta/ruusukulta Tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

42,95 €

Imperial Riding harjalaukku, violetti

Hieno ja vähän erilainen hoitolaukku Imperial Ridingin kokoelmasta. Monia erilaisia ​​taskuja ja lokeroita harjojen yms. säilytystä varten. Sopii sekä talliin, että kisamatkoille, helppo ottaa mukaan. Irrotettavat, säädettävät olkahihnat pehmusteella Imperial Riding -logo laukun etuosassa 100% polyesteriä, vuori: 4 mm paksu. Väri : violetti Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

42,95 €

Imperial Riding harjalaukku, pinkki

Hieno ja vähän erilainen hoitolaukku Imperial Ridingin kokoelmasta. Monia erilaisia ​​taskuja ja lokeroita harjojen yms. säilytystä varten. Sopii sekä talliin, että kisamatkoille, helppo ottaa mukaan. Irrotettavat, säädettävät olkahihnat pehmusteella Imperial Riding -logo laukun etuosassa 100% polyesteriä, vuori: 4 mm paksu. Väri : kirkas pinkki Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

42,95 €

SD Design kypärälaukku

Tämä kypärälaukku sopii sinulle, joka haluat pientä luxusta & kimallusta arkeen. Superhieno kypärälaukku! Pituus 31 cm, Leveys 31 cm, Syvyys 17 cm ( ilman että kypärä on laukussa ) Väri :  DAZZLING CHOCOLATE.

40,00 €

SD Desing hevosen passikotelo

Miten sinä säilytät hevosesi passin? Nämä upeat SD Design Hollywood Glam  passikotelot suojaavat hevosesi passin ja muut tärkeät asiakirjat tyylikkäästi. Vetoketjulla suljettavassa kotelossa on sisällä muovitaskut papereita varten, eikä pieni kimallus ole koskaan pahitteeksi . Voit valita 4:stä upeasta väristä mieluisimman = ruskea, petrooli, musta ja pinkki. Koko : 28*21*3cm 

27,00 €

SD Design suitsikassi DAZZLING CHOCOLATE

Tämä on suitsilaukku sopii sinulle, joka olet pidät kimalluksesta! Etu- ja takapuoli on valmistettu upeimmasta glitterkankaasta, joka sopii täydellisesti muun malliston kanssa. Korkeus x leveys x syvyys: 80x28x14 cm. Väri :  DAZZLING CHOCOLATE 

53,50 €

Imperial Riding Shiny Snake saapaskassi

Päämateriaali: 100 % polyesteriä 4MM vaahtomuovitäytteellä Kuvaus Luxury Boots Laukku SHINY SNAKE muodikkaassa printissä ja eleganteilla hopeisilla yksityiskohdilla. Saappaiden välissä on ylimääräinen erotus hankautumisen tai vaurioitumisen välttämiseksi, pienet taskut,  korttikotelo ja hopeinen olkahihna mukavaan pitoon.   Yhdistä muihin SHINY SNAKE -tuotteisiin.

49,95 €

Imperial Riding harjakassi Flower power

Ylellinen  harjakassi Imperial Ridingin talvimallistosta kivalla Flower Power -painatuksella. Kassi on kätevä ottaa mukaan tallille / kisamatkoille ja siinä on erilaisia ​​lokeroita kaikille puhdistus- ja hoitotuotteillesi. Kassissa on kaksi kahvaa, irrotettava ja säädettävä kaksinkertainen olkahihna hopeanvärisillä yksityiskohdilla, vetoketjutaskut, sivutaskut ja vetoketju päällä. Valmistettu 100% polyesteristä ja 4 mm paksu vaahtomuovi.

42,95 €

Imperial Riding harjalaukku Shiny Snake

Hieno ja vähän erilainen hoitolaukku Imperial Ridingin kesäkokoelmasta, vaaleanpunainen  käärmepainatus, joka sopii kokoelman muihin tuotteisiin. Monia erilaisia ​​taskuja ja lokeroita tavaroiden säilytystä varten. Sopii sekä talliin, että kisamatkoille, helppo ottaa mukaan.  Irrotettavat, säädettävät olkahihnat pehmusteella Imperial Riding -logo laukun etuosassa 100% polyesteriä, vuori: 4 mm paksu.

42,95 €

Pfiff harjakassi yksisarvinen

Super suloinen vaaleanpunainen harjakassi, jossa on monia lokeroja, joka helpottaa tarvikkeiden säilytystä. Sisäpuoli jaettu neljään osastoon, ulkopuolella erilaisia taskuja: vetoketjullisia ja verkko/kuminauhallisia. Ulkomateriaali on valmistettu erityisen kestävästä ja helposti huollettavasta polyesteri-materiaalista (600 denieristä), jossa on värikäs yksisarviskuviointi.

24,90 €

Pfiff harjalaukku

Käytännöllinen hoitolaukku, jossa on paljon lokeroita erilaisia ​​hoitotarvikkeita varten. Neljä sisäosastoa, useita ulkotaskkuja (verkko / joustavaa materiaalia ja vetoketjut). Pintamateriaali on valmistettu erityisen kestävästä ja helppohoitoisesta polyesteristä (600 Denier), jossa on värikäs flamingo. Sisältää kantokahvat ja hihnan. Materiaali: 100% polyesteriä; Käsinpesu

24,90 €

Waldhausen suitsikassi

Repäisynkestävä laukku suitsien säilytykseen tai kuljettamiseen. Sisältää kaksi sisäpuolista kiinnityshihnaa. Erittäin kevyt, laadukas materiaali. Vahvat vetoketjut ja paljon yksityiskohtia ja klassinen muotoilu. Mitat: n. 78 cm x Ø 17 cm

9,95 €

    Kokoelmat