HYÖNTEIS - ja IHOTTUMALOIMET + HUPUT

Harry`s Horse ihottumaloimi UV-suojalla

Harry's Horsen edullinen mutta toimiva kesäihottumaloimi suojaamaan ötököiltä. Kevyt materiaali, jossa UV-heijastava pinta. Suuri mahaläppä, klipsukiinnitys. Kaulakappale joustolla. Kevyt ja hevoselle miellyttävä materiaali.  Väri: harmaa. Koot : 125cm - 165cm 

69,00 €

Harry`s Horse ihottumaloimi poneille

Ihottumaloimi Eczema UV, on suunniteltu erityisesti kesäihottumasta kärsiville hevosille. Joustavaa ja nopeasti kuivuvaa materiaalia oleva loimi on suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä mm. polttiaisilta ja märäkäisiltä. Integroitu kaulakappale, jossa kokosäätö tarroilla, säädettävä kaula-aukko ja kiinnitys riimuun tai päähuppuun. Suuri mahaläppä joustavilla, säädettävillä vöillä sekä pitkä häntäkappale. Erinomainen liikkumavapaus lapojen Lycra-inserttien ansiosta. Loimi suojaa hevosen erityisen hyvin myös auringon UV-säteiltä. Joustava loimi venyy hieman käytössä, eli valitse istuva koko! Väri: Silver

69,00 €

Ihottumaloimi fullneck Master 135cm

MASTER Zebra Eczema -fullneck loimi vatsaläpällä suojaa  hevosta kärpäsiltä ja muilta hyönteisiltä. Loimi  on valmistettu erittäin hienosta ja joustavasta kankaasta ja on täysin säädettävä erittäin hyvälle istuvuudelle ja paremmalle suojalle. Loimessa on seeprakuvio ylimääräistä suojaa varten, ja sitä voi käyttää 24 tuntia vuorokaudessa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kärpäset ja hyänteiset välttävät seepra-raitoja, seepra-raidat ovat hämmentäviä ja ärsyttäviä hyönteisille.

89,00 €

Ihottumaloimi Master poneille

MASTER Zebra Eczema -loimi suojaa ponin  kärpäsiltä ja muilta hyönteisiltä. Loimi on valmistettu erittäin hienosta ja joustavasta kankaasta ja on täysin säädettävä erittäin hyvälle istuvuudelle ja paremmalle suojalle. Loimessa on seeprakuvio ylimääräistä suojaa varten, ja sitä voidaan käyttää 24 tuntia vuorokaudessa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kärpäset ja hyönteiset välttävät seepra-raitoja, seepra-raidat ovat hämmentäviä ja ärsyttäviä hyönteisille. Optimaalinen suoja UV-säteilyä, kärpäsiä ja muita hyönteisiä vastaan Sopii hevosille, joilla on kutiseva ihoärsytys Erittäin hieno kangas, rauhoittava vaikutus Vettähylkivä ja nopeasti kuivuva Erittäin hengittävä  Kaula ja rinta ovat täysin suljettuina paremman suojan takaamiseksi. Leveä vatsaläppä kiinnikkeellä Lisäsolki vatsan läpässä Erittäin leveä ja pitkä hännänläppä häntää suojaamaan Joustavat ja säädettävät jalkahihnat.

89,00 €

Thermo Master fullneck ötökkäloimi

TM:n fullneck mallinen ötökkäloimi tiheää hengittävää pienisilmäistä verkkokangasta. Loimi tarjoaa ihanteellisen suojan ärsyttäviltä hyönteisiltä päivittäisen laiduntamisen yhteydessä tiiviisti sidotun, kestävän kankaan ansiosta. Fullneck kaulaosan ansiosta se takaa optimaalisen suojan  ja kaulaosa voidaan kiinnittää riimuun joustavalla silmukalla, jolloin se ei valu kaulalle ja jos sitä ei tarvita - sen voi kääriä ylös ja kiinnittää kaksipuolisella narulla. Sileä polyester vuorikangas etuosassa ja harjan kohdalla. Loimessa on upeita, kontrastivärisiä yksityiskohtia, ja se tarjoaa myös suojan UV-säteilyä vastaan. 100% polyesteriä. Koot : 115cm - 165cm   

59,00 €

Denici Cavalli sade/hyönteisloimi

Täydellinen loimi sateiseen kesäpäivään. Irrotettava kaulaosa ja vedenpitävä materiaali selän ja niskan päällä, muu osa tiheää verkkokangasta joka suojaa  erinomaisesti kärpäsiä ja muita hyönteisiä vastaan.

69,00 €

Harry`s Horse Pro Hyönteisloimi fullneck

Hyönteisloimi pehmeää ja ilmavaa mesh verkkokangasta, josta hyönteiset ei pääse läpi. Antaa hevoselle erinomaisen suojan hyönteisiä vastaan tarhassa ja laitumella. Kiinteä kaulakappale. Lapalaskokset. Mahaläppä suojaa hevosen herkkää vatsaa hyönteisiltä. Leveässä mahaläpässä on kolme vyötä jotka on kiinnitetty erilliseen vahvikkeeseen, varmistaen loimen kestävyyden! Suuri häntäläppä täydentää suojan. Kaulakappaleessa tarrat ja otsan yli korvahuppu joka estää kaulakappaletta valumasta alas. Solkikiinnitys ja mahaläpässä T-soljet. Häntälenkki. Loimessa ei ole jalkalenkkejä. Loimen laadukas materiaali on kestävää polyesterverkkoa. Väri: Sininen  Koot: 115cm- 165cm

59,00 €

Thermo Master fullneck ötökkäloimi

TM:n fullneck mallinen ötökkäloimi tiheää pienisilmäistä verrkokangasta, värinä tummansininen / kirkkaan vihreä. Loimi  tarjoaa ihanteellisen suojan ärsyttäviltä hyönteisiltä päivittäisen laiduntamisen yhteydessä tiiviisti sidotun, kestävän kankaan ansiosta. Fullneck kaulaosan ansiosta se takaa optimaalisen suojan  ja kaulaosa voidaan kiinnittää riimuun joustavalla silmukalla, jolloin se ei valu kaulalle ja jos sitä ei tarvita - sen voi  kääriä ylös ja kiinnittää kaksipuolisella narulla. Sileä polyester vuorikangas etuosassa ja harjan kohdalla.  Loimessa on upeita, värikkäitä ja kontrastivärisiä yksityiskohtia, ja se tarjoaa myös suojan UV-säteilyä vastaan.  100% polyesteriä.

59,00 €

TM fullneck ötökkäloimi hupulla

TM:n fullneck mallinen hyvin suojaava ötökkäloimi tiheää verkkokangasta kivalla kuosilla. Loimi on valmistettu 100% polyesterista. Harjan, hännän ja rinnan alueella on hankausta estävä liukas ja pehmeä nylon-satiini vuoraus. Loimessa on irrotettava kaulakappale. Kaulassa tarrakiinnytykset ja edessä kaksi solkea. Hyvin muotoiltu mahaläppä ja ihäntäläppä. Sis.myös irrotettavan päähupun.  

69,00 €

Hyönteisloimi "seepra"

Fullneck mallinen  Bussen seeprakuvioitu hyönteisloimi jossa myös mahaläppä. Mustavalkoisen seepra kuvion on tutkittu karkoittavan ötököitä. Loimi on valmistettu 100% polyesterista. Harjan, hännän ja rinnan alueella on hankausta estävä liukas ja pehmeä nylon-satiini vuoraus. Loimessa on irrotettava kaulakappale. Kaulassa tarrakiinnytykset ja edessä kaksi solkea. Hyvin muotoiltu mahaläppä ja iso häntäläppä.

59,00 €

QHP hyönteisloimi TECHNICAL

Erittäin vahva  ja laadukas hyönteisloimi. Kaulakappale on hyvin kiinni loimessa leveillä tarroilla molemmin puolin sekä myös sään kohdalta. Kaulaosa on reilun pituinen muttei sovi ehkä ihan kaikkein paksukaulaisimmille. Kaulaosan pääpuolella kiinnityslenkit riimuun, jolloin kaulaosa ei valu alas. Vatsaläppä istuu tiiviisti sillä siinä on leveä tarranauhakiinnitys kolmen vyön lisäksi. Edessä on klipsikiinnitys (kuten vatsakappaleessa) ja lisäksi päällä on tarranauha. Joustavat takajalkalenkit.

69,00 €

QHP hyönteisloimi + huppu

QHP Hyönteisloimessa on irroitettava kaulakappale ja suojahuppu, hyvä istuvuus. Hyönteisloimessa on lapalaskokset ja jalkalenkit. Vatsaläppä ja häntäläppä lisäävät suojaa hyönteisiltä.

79,00 €

Diva camo hyönteis/verkkoloimi

Kiva "camo" kuvioitu hyönteisloimi tiheää ja pehmeää mesh verkkokangasta, sopii mainiosti myös kuivatus/kuljetusloimeksi kesäaikaan. HUOM! Reilut koot leveyden suhteen, malli sopii rotevammalle ponille.

29,00 €

Harry`s Horse fullneck hyönteisloimi mahaläpällä

Hyönteisloimi kiinteällä kaulaosalla poneille/varsoille, joustava  sään alue lisää mukavuutta ja vatsaläppä antaa lisäsuojaa hyönteisiä vastaan.Etuosassa ja harjan kohdalla sileä vuorikangas hankautumisen ehkäisemiseksi. Värinä sininen/valkoinen seeprakuvio. Ovh.69€ Hinta 49€

49,00 €

Bucas Buzz-Off hyönteisloimi

Bucas Buzz-Off kaulaosallinen ötökkäloimi antaa täyden suojan koko hevoselle! Loimen ainutlaatuinen, kevyt verkkokangas suojaa kärpästen ja muiden hyönteisten lisäksi myös UV-säteilyltä Limittäinen, pehmustettu ja vuorattu etuosa tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja suojan Lapaleikkaus takaa lavalle liikkuvuutta ja täydellistä istuvuutta Joustava ja irrotettava mahaläppä suojaa hevosen vatsaa sekä pitää loimen paikallaan Häntäläppä antaa lisäsuojaa hännälle Joustavat jalkalenkit

79,00 €

Pfiff hyönteisloimi poneille

Hyönteisloimi tiheää verkkokangasta kivalla kuosilla ja irrotettavalla kaulakappaleella  (voidaan käyttää myös kuivatusloimena)  värinä vaalea beige, kiva kuva ja teksti ”keep calm and ride on” toisella puolella ja kaulakappaleessa.  

59,00 €

Harry`s Horse hyönteishuppu vanteella

Erittäin vahva verkkomateriaalista valmistettu hyönteishuppu Materiaali: 100% polyvinyylikloridiverkko, korvat 100% polyesteri varustettu irrotettavalla nenäsuojuksella (tarranauha) tukeva silmäsuojaus estää huppua painamasta silmiä.

27,90 €

Busse hyönteishuppu vanteella

Hyönteishuppu vantella suojaa erityisen hyvin hevosen silmiä hyönteisiltä! Hupun sisässä on silmien kohdalla vanne, jotta huppu pysyy varmasti pois hevosen silmistä. Tiiviistä verkosta valmistettu, korvat ohuempaa verkkoa. Turpaosa irrotettavissa tarralla. Pehmeät fleece reunukset hupun ympärillä. Kiinnitys leuan alta kahdella tarralla.

30,00 €