SD DESIGN

Tanskalainen SD Design on tunnettu upeista tuotteistaan. Valikoimista löytyy erittäin laadukkaat suitset, riimut, satulahuovat, harja- ja kypärälaukut ym. Suitsiin on saatavana myös irto-osia, joten saat uudistettua nykyiset suitsesi helposi mm. turpa-hihnaa vaihtamalla, tai jos hevosesi pään mittasuhteet vaativat esim. Full koon suitsiin X-Full koon niskahihnan, niin sekin onnistuu. 

SD Designin suitsissa on käytetty upeaa, pehmeää nahkaa. Kaikissa on anatomisesti muotoiltu niska- ja turpahihna ja ne  on myös pehmustettu erityisen pehmeiksi. Kaarevaksi muotoiltu otsapanta istuu upeasti hevosen otsalle ja otsapannat on koristeltu toinen toistaan kauniimmin. Suitsien jokaisessa yksityiskohdassa on pyritty huomioimaan hevosen mukavuus. 

Niskaremmin on tärkeää olla anatomisesti muotoiltu, jotta korvilla on tilaa liikkua ja niskaremmi ei lisäisi painetta niskaan ja hermoihin.

Turpahihnan mallin kuuluisi antaa kuolaimelle tilaa ja välttää kosketusta hermoihin. Turpahihna ei saa lisätä painetta hampaisiin. Pehmusteen kuuluisi olla pehmeä ja paksu minimoimaan painetta.

Satulahuovat suorastaan hehkuvat ihanissa väreissä, eikä glitteriä ole säästetty jos sitä tuotteissa on, laadusta kuitenkaan yhtään tinkimättä ja  tuotteet sopivatkin juuri sinulle, joka haluat väriä, kimallusta ja luxusta arkeen & juhlaan! 

Varastossamme on osa SD Design tuotteista, mutta KOKO SD DESIGN VALIKOIMA ON TILATTAVISSA KAUTTAMME!

Säpo: hevosonni@gmail.com 

SD Design Fleur Rosegold pyöröommellut suitset, cob, full, x-full

Fleur Rosegold pyöröommellut suitset ovat niin ylelliset! Ne on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää useita vuosia. Otsapanta on NIIN tyylikäs 6 mm:n kristalleineen ja suitsien niskapehmusteessa on täysin uusi muotoilu, jossa olemme menneet vielä pidemmälle välttääksemme painetta hevosesi niskaan. Niskahihnassa on suuri kosketuspinta, joka minimoi paineen ja siinä on kaksinkertainen pehmuste! Tämä on yksi pehmeimmistä ja upeimmista niskapehmusteista, joita voit löytää. Näiden suitsien turpahihna on SD:n tunnuskuviomme ja se on niin kaunis. Se on keskeltä leveä ja päistään kapea, joten se ei paina hermoja ja siinä on runsaasti tilaa kuolaimelle. Itse turpahihna on ihanan pehmeäEi sis. ohjia. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Väri : musta/ ruusukulta Koot : cob, full & x-full Tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

214,00 €

SD Design Fleur Rosegold pyöröommellut suitset, cob, full, x-full

Fleur Rosegold pyöröommellut suitset ovat niin ylelliset! Ne on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää useita vuosia. Otsapanta on NIIN tyylikäs 6 mm:n kristalleineen ja suitsien niskapehmusteessa on täysin uusi muotoilu, jossa olemme menneet vielä pidemmälle välttääksemme painetta hevosesi niskaan. Niskahihnassa on suuri kosketuspinta, joka minimoi paineen ja siinä on kaksinkertainen pehmuste! Tämä on yksi pehmeimmistä ja upeimmista niskapehmusteista, joita voit löytää. Näiden suitsien turpahihna on SD:n tunnuskuviomme ja se on niin kaunis. Se on keskeltä leveä ja päistään kapea, joten se ei paina hermoja ja siinä on runsaasti tilaa kuolaimelle. Itse turpahihna on ihanan pehmeäEi sis. ohjia. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Väri : musta/ valkovuorattu turpis Koot : cob, full & x-full Tilattavissa n. viikon toimitusajalla

214,00 €

SD Design anatomic memoryfoam niskahihna R-1941, full

Olemme SD:llä työskennelleet uuden niskahihnamme parissa melkein vuoden. Niskahihnan piti olla täydellinen ja nyt se on! Se on täydellinen yhdistelmä anatomista istuvuutta ja hyvää muotoilua. Suhtaudumme tarkasti jokaisen mallin yksityiskohtiin, eivätkä niskahihnat ole poikkeus. Siinä on suuri leikkaus korvien takana ja leveämpi keskeltä, mikä vähentää kyselyyn kohdistuvaa painetta. Paras anatominen niskahihna Memory foam on eräänlainen vaahto, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Muistivaahdosta erityisen tekee sen kyky mukautua ja lievittää painetta. Yksi muistivaahdon tärkeimmistä ominaisuuksista on sen painetta vähentävä kyky. Kun hevonen käyttää suitsiaan, niskaan voi kohdistua painetta ja rasitusta. Muistivaahto voi auttaa vähentämään tätä painetta merkittävästi jakamalla paineen tasaisesti pinnalle. Memory foam on valmistettu materiaalista, joka on herkkä kehon painolle ja lämmölle. Kun hevosen niska koskettaa niskahihnaa/muistivaahtoa, vaahto reagoi pehmenemällä ja muovautumalla hevosen muotoihin. Tämä luo mukautetun istuvuuden, joka minimoi painepisteitä ja estää epämukavuuden ja ärsytyksen. Toinen muistivaahdon ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky palata alkuperäiseen muotoonsa, kun paine poistetaan. Tätä kutsutaan myös "muistiefektiksi". Kun suitset poistetaan hevoselta, muistivaahto palautuu hitaasti alkuperäiseen muotoonsa ja on valmis sopeutumaan uudelleen seuraavaa käyttöä varten. Tämä kyky varmistaa, että niskahihna on aina valmis tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja tukea parhaalle ystävällesi, jotta hän voi suorittaa tehtävänsä optimaalisesti tasosta riippumatta. Huolehdimme maasta. Kestävä nahkamme on valittu huolellisesti vähentämään ympäristövaikutuksia ja suojelemaan planeettamme. Se on luonnonmukaisesti käsitelty, eli ilman kemikaalien käyttöä. Samalla se tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja estetiikkaa. Valitsemalla SD-niskahihnan saat laadukkaan suitsen osan, joka kestää monta, monta vuotta. Niskahihnan leveys koossa full : 6cm

53,50 €

SD Design R-1342 turpahihna, full

Nyt SD-signature Noseband -mallimme on saatavana ilman alaturparemmiä. Tämä muotoilu/muoto on jotain, josta olemme tulleet tunnetuiksi ja se on standardi ja tunnusomaista turpahihnoisamme. Se on valmistettu käsin hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta ja siinä on paksu superpehmeä pehmuste. Sillä on klassinen ulkonäkö, mutta se on silti tehty hevosesi anatomiaa ajatellen. Se on leveä keskeltä ja siinä on kapeat päät. näin vältetään ympäröivät hermot ja kuolaimelle jää riittävästi tilaa. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-tuotteessasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

60,00 €

SD Design Bijou suitset, full

Bijou-suitset, kuten kaikki suitsemme, on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta. Niskahihna on anatomisesti muotoiltu ja siinä on leikkaus aivan korvien takana, jotta korvat liikkuvat kokonaan. Siinä on suuri kosketuspinta, joka minimoi niskaan kohdistuvan paineen ja lisäksi kaksinkertainen pehmustekerros, joka vähentää painetta huomattavasti. Otsapanta on yksi todella ainutlaatuisista otsapannoistamme, jonka kaunis muotoilu on Itävallan Stellux Crystals -väriä. Tämä design on yksi toimitusjohtajamme/perustajamme Jannen, joka tehnyt otsapantoja käsin teini-iästä lähtien. Et saa "vain" otsanauhaa, vaan eksklusiivisen korun hevoselle. Turpahihna on myös erittäin pehmeäksi pehmustettu, ollen leveä keskeltä, mutta kapeampi sivuilta, antaen tilaa kuolaimelle. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.

174,00 €

SD Design Calergo suitset, full

Etsitkö tyylikkäitä suitsia, joka keskittyy hevosesi mukavuuteen ja anatomiaan? Silloin Calegro-suitset ovat täydellinen valinta! Suitset ovat puhdasta luksusta! Valmistettu hienoimmasta ekologisesta nahasta käsin. Tämä tarkoittaa, että nahan parkitsemisessa ei käytetä kemikaaleja. Niskahihna on ainutlaatuinen ja  erittäin pehmeä Olemme käyttäneet kaksinkertaista pehmustetta varmistaaksemme optimaalisen paineenlievityksen hevosen niskassa. Muotoilu itsessään on myös tehty siten, että korville on runsaasti tilaa ja kosketuspinta on erityisen leveä juuri niskan keskellä, jotta paine jakautuu tasaisesti. Turparemmi on tyylikäs ja siinä on irrotettava leukahihna. Otsapanta on kaunus ja täysin uniikki. SD:n koristeelliset kivet ulottuvat yli 15 vuoden päähän taaksepäin, kun perustajamme itse valmisti kauneimmat otsapannat käsin, ja tästä juontaa tämä tietty kuvio. Todella tyylikäs ja elegantti ja antaa kauneimman kipinän Itävallan Stellux-kristalleissa. On sanoin kuvaamattoman hienoa nähdä näitä kuvioita, jotka olivat kerran niin huolella käsityönä valmistettuja, nyt valtaosassa suitsiamme. Tämä otsapanta on todella tehty rakkaudella ja intohimolla hevosta kohtaan. SD-otsapanta ei ole "vain" otsapanta, vaan se on ainutlaatuinen koru hevosellesi. Poskihihnoissa on kätevä pikalukko kiinnitys. Nahanhoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttöä. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi. Materiaali: Ekologinen nahka. Tämä tarkoittaa sitä, että parkitsemisprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

155,00 €

SD Design Romanov memory foam pyöröommellut suitset, full

Romanov- pyöröommellut suitset valkovuoratulla turpahihnalla ovat täydellinen yhdistelmä käsin ommeltua eleganssia, anatomista istuvuutta ja kestävää muotoilua. Suhtaudumme tarkasti jokaisen mallin yksityiskohtiin, eikä nämä suitset ole poikkeus. Ne on luotu hevonen ja ratsastaja huomioon ottaen ja tarjoaa poikkeuksellisen mukavuuden, tyylin ja toimivuuden. Romanov-suitsien uudessa kaulahihnassa on paksu muistivaahtokerros. Miksi se on niin hyvä? Memory foam on eräänlainen vaahto, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Muistivaahdosta erityisen tekee sen kyky mukautua ja lievittää painetta. Yksi muistivaahdon tärkeimmistä ominaisuuksista on sen painetta vähentävä kyky. Kun hevonen käyttää suitsia, niskaan voi kohdistua painetta ja rasitusta. Muistivaahto voi auttaa vähentämään tätä painetta merkittävästi jakamalla paineen tasaisesti. Memory foam on valmistettu materiaalista, joka on herkkä kehon painolle ja lämmölle. Kun hevosen niska joutuu kosketuksiin muistivaahdon kanssa, vaahto reagoi pehmenemällä ja muovautumalla hevosen muotoihin. Tämä luo mukautetun istuvuuden, joka minimoi painepisteitä ja estää epämukavuuden ja ärsytyksen. Toinen muistivaahdon ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky palata alkuperäiseen muotoonsa, kun paine poistetaan. Tätä kutsutaan myös "muistiefektiksi". Kun suitset poistetaan hevoselta, muistivaahto palautuu hitaasti alkuperäiseen muotoonsa ja on valmis sopeutumaan uudelleen seuraavaa käyttöä varten. Tämä kyky varmistaa, että niskahihna on aina valmis tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja tukea parhaalle ystävällesi, jotta hän voi suoriutua tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla. Kestävä nahkamme on valittu huolellisesti vähentämään ympäristövaikutuksia ja suojelemaan planeettamme. Se on luonnonmukaisesti parkittu, eli ilman kemikaalien käyttöä. Samalla se tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja estetiikkaa. Valitsemalla SD-suitset saat laadukkaat suitset, jotka kestävät monta vuotta. Pieni mutta omistautunut merkki. Romanov suitsiemme jokainen yksityiskohta on ommeltu käsin huolella ja asiantuntemuksella. Pieni brändimme on omistautunut toimittamaan korkeaa laatua jokaisessa suitsikappaleessa. Tarkkailemme yksityiskohtia varmistaaksemme, että suitsemme ovat ainutlaatuisia ja täyttävät korkeimmat vaatimukset. Tämä malli on koristeltu täysin ainutlaatuisella SD-otsapannalla. Se lisää ripauksen eleganssia ja täydentää hienostuneen muotoilun. Koko : full 

215,00 €

SD Design Rapsody pyöröommellut suitset, full & x-full

Rapsody pyöröommellut suitset ovat niin ylelliset! Ne on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää useita vuosia. Otsapanta on NIIN tyylikäs 6 mm:n kristalleineen ja suitsien niskapehmusteessa on täysin uusi muotoilu, jossa olemme menneet vielä pidemmälle välttääksemme painetta hevosesi niskaan. Niskahihnassa on suuri kosketuspinta, joka minimoi paineen ja siinä on kaksinkertainen pehmuste! Tämä on yksi pehmeimmistä ja upeimmista niskapehmusteista, joita voit löytää. Näiden suitsien turpahihna on SD:n tunnuskuviomme ja se on niin kaunis. Se on keskeltä leveä ja päistään kapea, joten se ei paina hermoja ja siinä on runsaasti tilaa kuolaimelle. Itse turpahihna on ihanan pehmeäEi sis. ohjia. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Väri : musta/ valkovuorattu turpis Koot : full & x-full

189,00 €

SD Design Rapsody pyöröommellut suitset, full

Rapsody pyöröommellut suitset ovat niin ylelliset! Ne on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää useita vuosia. Otsapanta on NIIN tyylikäs 6 mm:n kristalleineen ja suitsien niskapehmusteessa on täysin uusi muotoilu, jossa olemme menneet vielä pidemmälle välttääksemme painetta hevosesi niskaan. Niskahihnassa on suuri kosketuspinta, joka minimoi paineen ja siinä on kaksinkertainen pehmuste! Tämä on yksi pehmeimmistä ja upeimmista niskapehmusteista, joita voit löytää. Näiden suitsien turpahihna  on SD:n tunnuskuviomme ja se on niin kaunis. Se on keskeltä leveä ja päistään kapea, joten se ei paina hermoja ja siinä on runsaasti tilaa kuolaimelle. Itse turpahihna on ihanan pehmeäEi sis. ohjia. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Väri : musta  Koko : full

189,00 €

SD Design Duke de Niro II pyöröommellut remonttiturpahihna suitset, full

Pyöröommellut Duke De Niro II -suitset ovat yksi suosituimmista SD:n suitsimalleista ja nyt ne on saatavana myös remonttiturpahihnalla. Suitset on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää useita vuosia. Näiden suitsien niskapehmuste on täysin uutta muotoilua, jossa olemme menneet vielä pidemmälle välttääksemme painetta hevosesi niskaan. Niskahihnassa on suuri kosketuspinta, joka minimoi paineen ja siinä on kaksinkertainen pehmuste! Tämä on yksi pehmeimmistä ja upeimmista niskapehmusteista, joita voit löytää. Myös suitsien turpahihna on pehmeä. Tilattavissa n. viikon toimitusajalla, koot : full & x-full

179,00 €

SD Design Zhivago pyöröommellut suitset, x-full

Jos hevosesi ansaitsee vain parasta, Zhivago-suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnallamme, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta eikä paina ympäröiviä hermoja. Niskahihnassa on suuri kosketuspinta, mikä auttaa minimoimaan niskaan kohdistuvan paineen.  Turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta kapeampi, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimelle. Pehmuste on ihanan pehmeä. Ei sis. ohjia. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Väri : musta / kiiltonahkainen turparemmi Koko : x-full 

189,00 €

SD Design R-540 pyöröommeltujen suitsien turpahihna, full & x-full

Upea musta kiiltonahkainen turpahihna pyöröommeltuihin suitsiin. Käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta ja siinä on paksu superpehmeä pehmuste. Sillä on klassinen ulkonäkö, mutta se on silti tehty hevosesi anatomiaa ajatellen. Se on keskeltä leveä ja molemmilla sivuilla leikkaus, joka välttää ympäröivät hermot ja jättää hyvän tilan kuolaimelle. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät sisäpuolen nahan ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-turpahihnassasi. Kiiltonahka voidaan puhdistaa huolellisesti kostealla pehmeällä liinalla, huom, älä öljyä kiiltonahkaa. Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.

80,00 €

SD Design Bijou suitset, cob

Bijou-suitset, kuten kaikki suitsemme, on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta.  Niskahihna on anatomisesti muotoiltu ja siinä on leikkaus aivan korvien takana, jotta korvat liikkuvat kokonaan. Siinä on suuri kosketuspinta, joka minimoi niskaan kohdistuvan paineen ja lisäksi kaksinkertainen pehmustekerros, joka vähentää painetta huomattavasti. Otsapanta on yksi todella ainutlaatuisista otsapannoistamme, jonka kaunis muotoilu on Itävallan Stellux Crystals -väriä. Tämä design on yksi toimitusjohtajamme/perustajamme Jannen, joka tehnyt  otsapantoja käsin teini-iästä lähtien. Et saa "vain" otsanauhaa, vaan eksklusiivisen korun hevoselle. Turpahihna on myös erittäin pehmeäksi pehmustettu, ollen leveä keskeltä, mutta kapeampi sivuilta, antaen tilaa kuolaimelle. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.

174,00 €

SD Design Duke de Niro II pyöröommellut suitset, full

Upeat Duke De Niron pyöristetyt suitset ovat ylelliset! Käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää useita vuosia.                                                          Otsapannassa on erikoissuunniteltu muotoilu, joka asettuu kauniisti hevosesi otsaan. Näiden pyöristettyjen suitsien niskapehmuste on täysin uusi muotoilu, jossa olemme menneet vielä pidemmälle välttääksemme painetta hevosesi niskaan. Kiiltonahkaisessa turparemmissä on suuri kosketuspinta, joka minimoi paineen ja siinä on kaksinkertainen pehmuste! Tämä on yksi pehmeimmistä ja upeimmista niskapehmusteista, joita voit löytää. Suitsien turparemmi on meidän uniikkia muotoilua. Se on keskeltä leveä ja päistään kapea, joten se ei paina hermoja ja siinä on runsaasti tilaa. Otsapanta on valmistettu suurista 10 mm Rivoli Crystalsista, jotka kimaltelevat kuin timantit auringossa. Nahan hoito: Suosittelemme, että käytät suitsiöljyä/balsamia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi. Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että prosessissa ei ole käytetty kemikaaleja. Koko : full 

179,00 €

SD Design Bellissimo suitset, ruskea, full & x-full

Nämä ruskeat suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnalla, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta. Suitsien turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta erittäin kapea, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimille. Pehmuste on niin pehmeä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

155,00 €

SD Design Silvano black, x-full

Kun haluat parasta hevosellesi, SD Designin Silvano suitset ovat valintasi! Näissä suitsissa on SD Designin yksi parhaimmista ja suosituimmista niskahihnoista. Niskahihnassa on tuplakerros pehmustetta ja se on erittäin pehmeä! Pehmuste vähentää merkittävästi paineen tunnetta niskassa. Niskahihna jakaa paineen laajalle alueelle. Suitsissa on upea, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea. Tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. Otsapanta on muotoiltu kauniisti, se on pehmeä ja siinä on upeat, säihkyvät kivet! Ominaisuudet: suitset tehdään hevosen anatomia huomioiden. niskakappale missä on kaksinkertainen pehmuste. Tämä ei paina korvia ja minimoi hevosen niskaan kohdistuvan paineen. Anatomisesti muotoiltu, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea, tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. näyttävä, kauniisti kaartuva SD Designin erikoismuotoiltu otsapanta. Niskahihnan leveys: Full 7 cm Väri: musta  Koko: X- Full 

179,00 €

SD Design Onyx suitset, full

Onyx suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnalla, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta. Musta-valkoinen turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta erittäin kapea, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimille. Pehmuste on niin pehmeä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

148,00 €

SD Design Leerox glitter suitset, poni

SD:n tyylikkäät musta/glitter/kiiltonahka elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja  siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta.  Leerox-suitset on valmistettu käsin ympäristöystävällisestä nahasta. Ne on suunniteltu yhdessä tanskalaisen ratsastajan Julie Raskin kanssa. Suitset on nimetty hänen ensimmäisen esteratsashevosensa Landlystes Leerox ❤ mukaan. Koko : poni Ovh. 147€ Tarjoushinta 99€

99,00 €

SD Design Leerox mustat suitset, full

SD:n tyylikkäät mustat elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta. Leerox-suitset on valmistettu käsin ympäristöystävällisestä nahasta. Ne on suunniteltu yhdessä tanskalaisen ratsastajan Julie Raskin kanssa. Suitset on nimetty hänen ensimmäisen esteratsashevosensa Landlystes Leerox ❤ mukaan Niskahihnan leveys: Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.  Koot : full & x-full

147,00 €

    Kokoelmat