SD DESIGN

Tanskalainen SD Design on tunnettu upeista tuotteistaan. Valikoimista löytyy erittäin laadukkaat suitset, riimut, satulahuovat, harja- ja kypärälaukut ym. Suitsiin on saatavana myös irto-osia, joten saat uudistettua nykyiset suitsesi helposi mm. turpa-hihnaa vaihtamalla, tai jos hevosesi pään mittasuhteet vaativat esim. Full koon suitsiin X-Full koon niskahihnan, niin sekin onnistuu. 

SD Designin suitsissa on käytetty upeaa, pehmeää nahkaa. Kaikissa on anatomisesti muotoiltu niska- ja turpahihna ja ne  on myös pehmustettu erityisen pehmeiksi. Kaarevaksi muotoiltu otsapanta istuu upeasti hevosen otsalle ja otsapannat on koristeltu toinen toistaan kauniimmin. Suitsien jokaisessa yksityiskohdassa on pyritty huomioimaan hevosen mukavuus. 

Niskaremmin on tärkeää olla anatomisesti muotoiltu, jotta korvilla on tilaa liikkua ja niskaremmi ei lisäisi painetta niskaan ja hermoihin.

Turpahihnan mallin kuuluisi antaa kuolaimelle tilaa ja välttää kosketusta hermoihin. Turpahihna ei saa lisätä painetta hampaisiin. Pehmusteen kuuluisi olla pehmeä ja paksu minimoimaan painetta.

Satulahuovat suorastaan hehkuvat ihanissa väreissä, eikä glitteriä ole säästetty jos sitä tuotteissa on, laadusta kuitenkaan yhtään tinkimättä ja  tuotteet sopivatkin juuri sinulle, joka haluat väriä, kimallusta ja luxusta arkeen & juhlaan! 

Varastossamme on osa SD Design tuotteista, mutta KOKO SD DESIGN VALIKOIMA ON TILATTAVISSA KAUTTAMME!

Säpo: hevosonni@gmail.com 

SD Design Romanov suitset, full

Etsitkö tyylikkäitä suitsia, jotka keskittyvät hevosesi mukavuuteen ja anatomiaan? Silloin Romanovin suitset ovat täydellinen valinta! Suitset ovat puhdasta luksusta! Ne on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Tämä tarkoittaa, että nahan parkitsemisessa ei käytetä kemikaaleja. Kaunis valkovuorattu turpahihna on muotoiltu hevosesi anatomian mukaan. Kaareva muoto varmistaa, että ympäröivät hermot vältetään ja että hihnan ja poskipäiden väliin jää riittävästi tilaa. Pehmuste on erittäin pehmeä. Saat anatomisesti muotoillun turpahihnan,jossa on klassinen ja elegantti ilme. FEI on hyväksytty käytettäväksi kilpailuissa. Niskahihna on myös anatomisesti muotoiltu ja siinä on ainutlaatuinen kaksinkertainen pehmusteemme, joka varmistaa hevosesi niskaan kohdistuvan paineen vähentämisen. Otsapanta kimaltelee kuin tuhannet tähdet ja siinä on kätevä nappikiinnitys. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla koko : full

187,00 €

SD Design Romanov suitset, cob & full

Etsitkö tyylikkäitä suitsia, jotka keskittyvät hevosesi mukavuuteen ja anatomiaan? Silloin Romanovin suitset ovat täydellinen valinta! Suitset ovat puhdasta luksusta! Ne on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Tämä tarkoittaa, että nahan parkitsemisessa ei käytetä kemikaaleja. Kaunis turpahihna on muotoiltu hevosesi anatomian mukaan. Kaareva muoto varmistaa, että ympäröivät hermot vältetään ja että hihnan ja poskipäiden väliin jää riittävästi tilaa. Pehmuste on erittäin pehmeä. Saat anatomisesti muotoillun turpahihnan,jossa on klassinen ja elegantti ilme. FEI on hyväksytty käytettäväksi kilpailuissa. Niskahihna on myös anatomisesti muotoiltu ja siinä on ainutlaatuinen kaksinkertainen pehmusteemme, joka varmistaa hevosesi niskaan kohdistuvan paineen vähentämisen. Otsapanta kimaltelee kuin tuhannet tähdet ja siinä on kätevä nappikiinnitys. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla, koot cob & full

187,00 €

SD Design L`Unique anatomic suitset, cob & full

Etsitkö tyylikkäitä suitsia, jotka keskittyvät hevosesi mukavuuteen ja anatomiaan? Silloin L Únique -suitset ovat täydellinen valinta! Suitset ovat puhdasta luksusta! Ne on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Tämä tarkoittaa, että nahan parkitsemisessa ei käytetä kemikaaleja. Kaunis anatominen valkovuorattu turpahihna on muotoiltu hevosesi anatomian mukaan. Kaareva muoto varmistaa, että ympäröivät hermot vältetään ja että turpahihnan ja poskipäiden väliin jää riittävästi tilaa. Pehmuste on  erittäin pehmeä. Saat anatomisesti muotoillun turpahihnan, jossa on klassinen ja elegantti ilme. FEI on hyväksytty käytettäväksi kilpailuissa. Niskahihna on myös anatomisesti muotoiltu, ja siinä on ainutlaatuinen kaksinkertainen pehmusteemme, joka varmistaa hevosesi niskaan kohdistuvan paineen vähentämisen. Otsapannassa kimaltaa kirkkaat suuret kivet ja siinä on kätevä nepparkiinnitys. Ei sis. ohjia. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilautuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla, koot : cob & full

174,00 €

SD Design Bijou suitset, cob & full

Bijou-suitset, kuten kaikki suitsemme, on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta.  Niskahihna on anatomisesti muotoiltu ja siinä on leikkaus aivan korvien takana, jotta korvat liikkuvat kokonaan. Siinä on suuri kosketuspinta, joka minimoi niskaan kohdistuvan paineen ja lisäksi kaksinkertainen pehmustekerros, joka vähentää painetta huomattavasti. Otsapanta on yksi todella ainutlaatuisista otsapannoistamme, jonka kaunis muotoilu on Itävallan Stellux Crystals -väriä. Tämä design on yksi toimitusjohtajamme/perustajamme Jannen, joka tehnyt  otsapantoja käsin teini-iästä lähtien. Et saa "vain" otsanauhaa, vaan eksklusiivisen korun hevoselle. Turpahihna on myös erittäin pehmeäksi pehmustettu, ollen leveä keskeltä, mutta kapeampi sivuilta, antaen tilaa kuolaimelle. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla cob & full koossa.

173,00 €

SD Design Bijou suitset, cob & full

Bijou-suitset, kuten kaikki suitsemme, on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta. Niskahihna on anatomisesti muotoiltu ja siinä on leikkaus aivan korvien takana, jotta korvat liikkuvat kokonaan. Siinä on suuri kosketuspinta, joka minimoi niskaan kohdistuvan paineen ja lisäksi kaksinkertainen pehmustekerros, joka vähentää painetta huomattavasti. Otsapanta on yksi todella ainutlaatuisista otsapannoistamme, jonka kaunis muotoilu on Itävallan Stellux Crystals -väriä. Tämä design on yksi toimitusjohtajamme/perustajamme Jannen, joka tehnyt otsapantoja käsin teini-iästä lähtien. Et saa "vain" otsanauhaa, vaan eksklusiivisen korun hevoselle. Turpahihna on valkovuorattu ja myös erittäin pehmeäksi pehmustettu, ollen leveä keskeltä, mutta kapeampi sivuilta, antaen tilaa kuolaimelle. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla cob & full koossa.

173,00 €

SD Design Danciero suitset, full

Etsitkö tyylikkäitä suitsia, jotka keskittyvät hevosesi mukavuuteen ja anatomiaan? Sitten Danciero suitset ovat täydellinen valinta! Suitset ovat puhdasta luksusta! Ne on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Tämä tarkoittaa, että nahan parkitsemisessa ei käytetä kemikaaleja. Niskahihna on ainutlaatuinen Air Tunnel -suunnittelumme, jossa on ilmatunneli juuri niskan keskellä  minimoimaan siihen kohdistuva paine. Olemme myös käyttäneet kaksinkertaista pehmustekerrosta varmistaaksemme optimaalisen paineen vähentämisen hevosen niskaan. Myös itse muoto on tehty niin, että korville jää runsaasti tilaa ja kontaktipinta on erityisen leveä aivan niskan keskellä jakaakseen painetta. Turpahihna on erittäin pehmeäksi pehmustettu ja niin upea. Siinä on leikkaus molemmilla puolilla varmistaakseen, että ympärillä oleville hermoille ja kuolaimelle jää tilaa. Otsapanta on niin tyylikäs ja täysin ainutlaatuinen. SD:n peruskivet juontavat juurensa yli 15 vuoden takaa, jolloin perustajamme teki itse kauneimmat otsapannat käsin ja sieltä tämä tietty kuvio on peräisin. Se on todella tyylikäs ja elegantti ja antaa kauneimman loisteen Itävallan Stellux-kiteissä. On sanoinkuvaamatonta nähdä nämä aikoinaan niin huolellisesti käsintehdyt kuviot nyt suurimmassa osassa suitseistamme. Tämä otsapanta on todella tehty rakkaudella ja intohimolla hevosta kohtaan. SD otsapanta ei ole "vain" otsapanta, vaan ainutlaatuinen koru hevosellesi. Nahan hoito: Suosittelemme, että annat öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla koossa full.

188,00 €

SD Design Bijou remonttisuitset, full

Bijou-suitset on, kuten kaikki suitsemme,on käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta.  Niskahihna on anatomisesti muotoiltu, ja siinä on leikkaus aivan korvien takana, jotta korvat liikkuvat kokonaan. Siinä on suuri kosketuspinta, joka minimoi  paineen ja kaksinkertainen pehmustekerros, joka vähentää painetta huomattavasti. Remonttiturpahihna on myös erittäin pehmeäksi pehmustettu, ollen keskeltä houkan leveämpi ja sivuilta kapea, jättäen tilaa kuolaimelle. Kaunis otsapanta on yksi todella ainutlaatuisista otsapannoistamme, jonka kaunis muotoilu on Itävallan Stellux Crystals -väriä. Tämä design on yksi toimitusjohtajamme/perustajamme Jannen,joka on tehnyt otsapantoja käsin teini-iästä lähtien. Et saa "vain" otsapantaa, vaan eksklusiivisen korun hevoselle. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla koko full.

173,00 €

SD Design Cantolar, cob & full

Etsitkö tyylikkäitä suitsia, jotka keskittyvät hevosesi mukavuuteen ja anatomiaan? Sitten Cantolar-suitset ovat täydellinen valinta! Suitset ovat puhdasta luksusta! Ne on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Tämä tarkoittaa, että nahan parkitsemisessa ei käytetä kemikaaleja. Niskahihna on ainutlaatuinen ja superpehmeä. Olemme käyttäneet kaksinkertaista pehmustekerrosta varmistaaksemme optimaalisen paineen vähentämisen hevosen niskaan. Myös itse muoto on tehty niin, että korville jää runsaasti tilaa. Otsapanta on kerrassaan upea suurilla kirkkailla kivillä. Musta, valkovuorattu tyylikäs kiiltonahkainen pullback turpahihna on myös erittäin pehmeäksi pehmustettu, ollen keskeltä leveämpi ja kapenee sivuille, jättäen kuolaimelle tilaa. Nahan hoito: Suosittelemme, että annat öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla, koot : cob & full

159,00 €

SD Design Cantolar, cob & full

Etsitkö tyylikkäitä suitsia, jotka keskittyvät hevosesi mukavuuteen ja anatomiaan? Sitten Cantolar-suitset ovat täydellinen valinta! Suitset ovat puhdasta luksusta! Ne on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Tämä tarkoittaa, että nahan parkitsemisessa ei käytetä kemikaaleja. Niskahihna on ainutlaatuinen ja superpehmeä. Olemme käyttäneet kaksinkertaista pehmustekerrosta varmistaaksemme optimaalisen paineen vähentämisen hevosen niskaan. Myös itse muoto on tehty niin, että korville jää runsaasti tilaa. Otsapanta on kerrassaan upea suurilla kirkkailla kivillä. Musta, tyylikäs kiiltonahkainen pullback turpahihna on myös erittäin pehmeäksi pehmustettu, ollen keskeltä leveämpi ja kapenee sivuille, jättäen kuolaimelle tilaa.  Nahan hoito: Suosittelemme, että annat öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla, koot : cob & full

159,00 €

SD Design Calergo suitset, full & x-full

Etsitkö tyylikkäitä suitsia, jotka takaavat hevosesi mukavuuden ja huomioivat hevosesi anatomian? Silloin Calegro-suitset ovat täydellinen valinta! Suitset ovat puhdasta luksusta! Ne on käsityönä tehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Niskahihna on miellyttävä ja superpehmeä SD Designin suosikki! Niskahihnaan on käytetty kaksinkertaista pehmustekerrosta, jolla on varmistettu optimaalisen paineen vähentäminen hevosen niskaan. Myös muoto on tehty niin, että korville jää runsaasti tilaa ja kosketuspinta on erityisen leveä aivan niskan keskellä jakaakseen painetta. Turpahihna on elegantti nahkainen ja irrotettavalla alaturpahihnalla. Pikalukkokiinnitys. Otsapanta on tyylikäs ja täysin ainutlaatuinen. SD:n peruskivet juontavat juurensa yli 15 vuoden takaa, jolloin otsapannat tehtiin käsin ja sieltä tämä tietty kuvio on peräisin. Se on todella tyylikäs ja elegantti ja antaa kauneimman loisteen Itävallasta tulevilla Stellux-kivillä.  Tämä otsapanta on todella tehty rakkaudella ja intohimolla hevostasi kohtaan! SD otsapanta ei ole "vain" otsapanta, vaan ainutlaatuinen koru hevosellesi. Nahan hoito: Suosittelemme, että käytät suitsiöljyä/-rasvaa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-suitsessasi ja lisää niiden käyttöikää entisestään! ❤ Materiaalit: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että nahan värjäämiseen ei ole käytetty kemikaaleja. Ei sisällä ohjia. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla. 

155,00 €

SD Design Duke de Niro II Rolled, cob, full & x-full

Upeat Duke De Niron pyöristetyt suitset ovat ylelliset! Käsintehty huippulaadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää useita vuosia.                                                           Otsapannassa on erikoissuunniteltu muotoilu, joka asettuu kauniisti hevosesi otsaan. Näiden pyöristettyjen suitsien niskapehmuste on täysin uusi muotoilu, jossa olemme menneet vielä pidemmälle välttääksemme painetta hevosesi niskaan. Turparemmissä on suuri kosketuspinta, joka minimoi paineen ja siinä on kaksinkertainen pehmuste! Tämä on yksi pehmeimmistä ja upeimmista niskapehmusteista, joita voit löytää. Suitsien turparemmi on meidän uniikkia muotoilua. Se on keskeltä leveä ja päistään kapea, joten se ei paina hermoja ja siinä on runsaasti tilaa.    Otsapanta on valmistettu suurista 10 mm Rivoli Crystalsista, jotka kimaltelevat kuin timantit auringossa. Nahan hoito: Suosittelemme, että käytät suitsiöljyä/balsamia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi. Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että prosessissa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla koot : cob, full & x-full

179,00 €

SD Design anatominen turpahihna, musta/valkoinen, poni - x-full

Kaunis musta/valkoinen anatominen turpahihna, joka on muotoiltu hevosesi anatomian mukaan. Kaareva muoto varmistaa, että ympäröivät hermot vältetään ja että turpahihnan ja poskipäiden väliin jää riittävästi tilaa. Turpahihnassa on erittäin pehmeä pehmuste ja klassinen ja elegantti ilme. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja säilyttää uuden SD-tuotteesi nahan hyvänä ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksesa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla koot : poni, cob, full, x-full

80,00 €

SD Design anatominen turpahihna, musta, poni - x-full

Kaunis musta anatominen turpahihna, joka on muotoiltu hevosesi anatomian mukaan. Kaareva muoto varmistaa, että ympäröivät hermot vältetään ja että turpahihnan ja poskipäiden väliin jää riittävästi tilaa. Turpahihnassa on  erittäin pehmeä pehmuste ja klassinen ja elegantti ilme. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja säilyttää uuden SD-tuotteesi  nahan hyvänä ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksesa ei ole käytetty kemikaaleja. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla koot : poni, cob, full, x-full

80,00 €

SD Design L´Unique suitset, x-full

Jos haluat todella upeat suitset, sinun tulee valita L 'Unique-suitset! Nämä suitset ovat kuten kaikki muutkin suitsemme, valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta. Suitset on varustettu uudella mittatilaustyönä suunnitellulla Air Tunnel -niskahihnalla. Ilmatunneli on sijoitettu tarkalleen niskahihnan keskelle, mikä auttaa vähentämään niskaan kohdistuvaa painetta.                              Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, niskahihnan sisällä on kaksi kertaa tavallista enemmän pehmustetta, mikä auttaa vähentämään painetta huomattavasti. Rakastamme yksinkertaisesti tätä uutta Air Tunnel -niskahihnaa, koska se auttaa hevosta niin paljon minimoimalla herkän alueen paineen. Suitsissa on kaunis ja tyylikäs kaareva otsapanta, jossa on vain rivi kimaltelevia 8 mm:n kristalleja. Turpahihna on niin upea. Se on leveä keskeltä ja erittäin kapea sivuilta, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimelle. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

155,00 €

SD Design Bellissimo suitset, ruskea, full & x-full

Nämä ruskeat suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnalla, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta. Suitsien turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta erittäin kapea, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimille. Pehmuste on niin pehmeä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

155,00 €

SD Design Faustina suitset, full

Nämä suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnalla, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta. Musta turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta erittäin kapea, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimille. Pehmuste on niin pehmeä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

148,00 €

SD Design Silvano suitset, Full

Kun haluat parasta hevosellesi, SD Designin Silvano suitset ovat valintasi! Näissä suitsissa on SD Designin yksi parhaimmista ja suosituimmista niskahihnoista. Niskahihnassa on tuplakerros pehmustetta ja se on erittäin pehmeä! Pehmuste vähentää merkittävästi paineen tunnetta niskassa. Niskahihna jakaa paineen laajalle alueelle. Suitsissa on upea, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea. Tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. Otsapanta on muotoiltu kauniisti, se on pehmeä ja siinä on upeat, säihkyvät kivet! Ominaisuudet: suitset tehdään hevosen anatomia huomioiden. niskakappale missä on kaksinkertainen pehmuste. Tämä ei paina korvia ja minimoi hevosen niskaan kohdistuvan paineen. Anatomisesti muotoiltu, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea, tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. näyttävä, kauniisti kaartuva SD Designin erikoismuotoiltu otsapanta. Niskahihnan leveys: Full 7 cm Väri: musta / valkoinen vuoraus turpahihnassa Koko: Full 

179,00 €

SD Design Onyx suitset, full

Onyx suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnalla, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta. Musta-valkoinen turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta erittäin kapea, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimille. Pehmuste on niin pehmeä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

148,00 €

SD Design Silvano black, full & x-full

Kun haluat parasta hevosellesi, SD Designin Silvano suitset ovat valintasi! Näissä suitsissa on SD Designin yksi parhaimmista ja suosituimmista niskahihnoista. Niskahihnassa on tuplakerros pehmustetta ja se on erittäin pehmeä! Pehmuste vähentää merkittävästi paineen tunnetta niskassa. Niskahihna jakaa paineen laajalle alueelle. Suitsissa on upea, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea. Tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. Otsapanta on muotoiltu kauniisti, se on pehmeä ja siinä on upeat, säihkyvät kivet! Ominaisuudet: suitset tehdään hevosen anatomia huomioiden. niskakappale missä on kaksinkertainen pehmuste. Tämä ei paina korvia ja minimoi hevosen niskaan kohdistuvan paineen. Anatomisesti muotoiltu, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea, tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. näyttävä, kauniisti kaartuva SD Designin erikoismuotoiltu otsapanta. Niskahihnan leveys: Full 7 cm Väri: musta  Koko: Full 

179,00 €

SD Design Williano suitset, full

Williano-suitset valmistetaan käsin ympäristöystävällisestä nahasta. Niissä on klassinen ulkonäkö, mutta ne on myös suunniteltu hevosesi anatomiaa ajatellen. Suitsissa on erittäin pehmeä niskahihna, joka on muotoiltu hevosesi anatomian mukaan ja siinä on suuri kosketuspinta juuri pollin paineen vähentämiseksi ja leikkaus korvien takana, mikä mahdollistaa täyden korvan liikkeen. Niskahihnassa on kaksinkertainen pehmustekerros, joka vähentää painetta huomattavasti! Willianon suitsissa on niin klassinen otsanauha. Siinä on yksi rivi suuria kristalleja, jotka näyttävät upeilta kaikilla hevosilla. Musta - valkoisessa turpahihnassa  on tunnusomainen muotoilumme ja se kapenee taaksepäin, jotta kuolaimelle jää riittävästi tilaa ja vältetään ympäröivät hermot. Pehmuste on erittäin pehmeä!  Nahan hoito: Suosittelemme, että annat öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.

179,00 €

SD Design Onyx kiiltonahkaisella turparemmillä, full

Jos hevosesi ansaitsee vain parasta, Onyx-suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnallamme, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi painetta. Hihnassa on suuri kosketuspinta, mikä auttaa minimoimaan niskaan kohdistuvan paineen. Turpahihna on tyylikäs ja mustaa kiiltonahkaa. Se on leveä keskeltä ja erittäin kapea sivuilta, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimelle. Pehmuste on niin pehmeä. Otsapannassa on vuorotellen mustia ja kirkkaita upeasti kimaltavia suuria koristekiviä ja se kaartuu otsalle kauniisti. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa  SD-suitsissasi❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.

148,00 €

SD Design Leerox glitter suitset, poni

SD:n tyylikkäät musta/glitter/kiiltonahka elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta.  ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja.  Koko : poni

114,00 €

SD Design Leerox mustat suitset, Full ( poni, cob,x-full )

SD:n tyylikkäät mustat elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta. Niskahihnan leveys: Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.  Varastossa full koko, tilattavissa n.viikon toimitusajalla koot : poni, cob ja x-full

147,00 €

SD Design Leerox ruskeat suitset, full ( poni,cob,x-full )

SD:n tyylikkäät tummanruskeat elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta. Niskahihnan leveys: Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.  Varastossa full koko, tilauksesta n. viikon toimitusajalla koot poni, cob, x-full

147,00 €

    Kokoelmat