SD DESIGN

Tanskalainen SD Design on tunnettu upeista tuotteistaan. Valikoimista löytyy erittäin laadukkaat suitset, riimut, satulahuovat, harja- ja kypärälaukut ym. Suitsiin on saatavana myös irto-osia, joten saat uudistettua nykyiset suitsesi helposi mm. turpa-hihnaa vaihtamalla, tai jos hevosesi pään mittasuhteet vaativat esim. Full koon suitsiin X-Full koon niskahihnan, niin sekin onnistuu. 

SD Designin suitsissa on käytetty upeaa, pehmeää nahkaa. Kaikissa on anatomisesti muotoiltu niska- ja turpahihna ja ne  on myös pehmustettu erityisen pehmeiksi. Kaarevaksi muotoiltu otsapanta istuu upeasti hevosen otsalle ja otsapannat on koristeltu toinen toistaan kauniimmin. Suitsien jokaisessa yksityiskohdassa on pyritty huomioimaan hevosen mukavuus. 

Niskaremmin on tärkeää olla anatomisesti muotoiltu, jotta korvilla on tilaa liikkua ja niskaremmi ei lisäisi painetta niskaan ja hermoihin.

Turpahihnan mallin kuuluisi antaa kuolaimelle tilaa ja välttää kosketusta hermoihin. Turpahihna ei saa lisätä painetta hampaisiin. Pehmusteen kuuluisi olla pehmeä ja paksu minimoimaan painetta.

Satulahuovat suorastaan hehkuvat ihanissa väreissä, eikä glitteriä ole säästetty jos sitä tuotteissa on, laadusta kuitenkaan yhtään tinkimättä ja  tuotteet sopivatkin juuri sinulle, joka haluat väriä, kimallusta ja luxusta arkeen & juhlaan! 

Varastossamme on osa SD Design tuotteista, mutta KOKO SD DESIGN VALIKOIMA ON TILATTAVISSA KAUTTAMME!

Säpo: hevosonni@gmail.com 

SD Design Leerox glitter suitset, shetland, poni, full

SD:n tyylikkäät musta/glitter/kiiltonahka elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta.  Niskahihnan leveys: Shetland 2 cm Pony 3 cm Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja. musta/glitter/kiiltonahka, Koot : shetland, poni, full 

114,00 €

SD Design Leerox mustat suitset, Full

SD:n tyylikkäät mustat elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta. Niskahihnan leveys: Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja. musta/glitter/kiiltonahka, Koko Full 

114,00 €

SD Design Leerox ruskeat suitset, full

SD:n tyylikkäät tummanruskeat elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta. Niskahihnan leveys: Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja. musta/glitter/kiiltonahka, Koko: full 

114,00 €

SD Design Silvano kankisuitset, Full

Kun haluat hevosellesi vain parasta, Silvano kankisuitset ovat täydellinen valinta. Suitsissa yksi SD:n ehdottomasti parhaista niskahihnoista. Siinä on tuplamäärä pehmustetta ja se on todennäköisesti pehmein niskahihna maailmassa. Tämä niskahihna auttaa todella paljon vähentämään hevosen niskaan kohdistuvaa painetta. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on keskeltä 7 cm leveä full ja x-full koossa. Anatomisesti muotoiltu turpahihna on keskeltä leveä ja hyvin kapea sivuilta, joten se jättää hyvin tilaa kuolaimelle eikä paina herkkiä hermoja. Pehmustettu todella pehmeäksi ja lisäksi upeannäköinen. ECO-Friendly nahka. Väri: Musta Koko : X-full

219,00 €

SD Design Silvano kankisuitset, X-Full

Kun haluat hevosellesi vain parasta, Silvano kankisuitset ovat täydellinen valinta. Suitsissa yksi SD:n ehdottomasti parhaista niskahihnoista. Siinä on tuplamäärä pehmustetta ja se on todennäköisesti pehmein niskahihna maailmassa. Tämä niskahihna auttaa todella paljon vähentämään hevosen niskaan kohdistuvaa painetta. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on keskeltä 7 cm leveä full ja x-full koossa. Anatomisesti muotoiltu turpahihna on keskeltä leveä ja hyvin kapea sivuilta, joten se jättää hyvin tilaa kuolaimelle eikä paina herkkiä hermoja. Pehmustettu todella pehmeäksi ja lisäksi upeannäköinen. ECO-Friendly nahka. Väri: Musta-valkoinen Koko : X-full

219,00 €

SD Design anatominen turpahihna crystal, full

Tämä SD® ANATOMIC NOSEBAND Crystal BLACK SD-turpahihna on käsintehty superpehmeällä neopreenipehmusteella optimaalisti painetta vähentävä ja mukavuuden takaava. Leukahihnat on kiinnitetty turpahihnan sivuille, jotta sieraimille/hengitykselle jää mahdollisimman paljon tilaa. Turpahihnassa on kaarevat sivut poskipään ja faskiaalisten hermojen välttämiseksi. Takaturpahihna on kiinnitetty hieman pidemmälle taakse kuin useimmissa suitsissa, jotta kuolaimelle jää ylimääräistä tilaa. Kristallit sivuilla tuovat ripauksen säihkettä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät turpahihnan, ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-turpahihnassasi Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäysprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

49,00 €

SD Design anatominen turpahihna, Full & X-Full

Turpahihnassa on käytetty superpehmeää neopreenia, joten se tarjoaa optimaalisen vapauden paineesta ja mukavuuden. Turpahihna on pyöristetty sivuilta, jottei se paina poskiluita ja hermoja. Pullback hihna on hieman kauempana takana kuin suurimmassa osassa suitsissa, jotta se antaa extra hyvin tilaa kuolaimelle. ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja.

39,00 €

SD Design ponin turpahihna 6cm, pony

Tämä SD® turpahihna on käsintehty superpehmeällä neopreenipehmusteella optimaalisti painetta vähentävä ja mukavuuden takaava. Turpahihnan leveys on 6cm ja se kapenee sivuille. Nahan hoito: Suosittelemme, öljyät turpahihnan ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-turpahihnassasi. Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäysprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

37,00 €

SD Design turpahihna ruskea/valkoinen Full

Tyylikäs klassinen turpahihna, joka on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Nahan hoito: Suosittelemme, että annat salamahihnalle öljyä/balsamia ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-turpahihnassasi Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäysprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

37,00 €

SD Design HOLLYWOOD GLAMOROUS turpahihna SPARKLING ROSE

Tämä SD turpahihna sopii sinulle, joka todella rakastat glitteriä ja  se on valmistettu käsin ympäristöystävällisestä nahasta, ollen erittäin pehmeästi topattu ja muotoiltu hevosesi mukavuutta ajatellen. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkaosat ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. (Tärkeää: Ei öljyä glitteriin). Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-turpahihnassasi❤  Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

45,00 €

SD Design anatominen turpahihna, full

Tämä SD® ANATOMIC NOSEBAND NO.IIII BLACK SD-turpahihna on käsintehty superpehmeällä neopreenipehmusteella optimaalisti painetta vähentävä ja mukavuuden takaava. Leukahihnat on kiinnitetty turpahihnan sivuille, jotta sieraimille/hengitykselle jää mahdollisimman paljon tilaa. Turpahihnassa on kaarevat sivut poskipään ja faskiaalisten hermojen välttämiseksi. Takaturpahihna on kiinnitetty hieman pidemmälle taakse kuin useimmissa suitsissa, jotta kuolaimelle jää ylimääräistä tilaa. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät turpahihnan, ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-turpahihnassasi Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäysprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

47,00 €

SD Design turpahihna

Upea musta turpahihna, jossa valkoinen vuoraus. Turpahihnassa on pieniä kristallikiviä, jotka tekevät tästä turpahihnasta upean! Se on 5cm leveä keskeltä ja vain 3cm sivuilta, joten on hyvin tilaa kuolaimelle ja hermoille.  Turpahihnassa on erittäin pehmeä pehmuste ja se on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen ensimmäistä käyttöä. Tämä suojaa ja ylläpitää uuden SD nahkaa❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että parkitusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja. Koot Poni, cob, full, x-full

49,00 €

SD Design memoryfoam turpahihna 4cm, full

Musta turpahihna, jossa hopeiset soljet ja alaturpahihna. Anatomisesti muotoiltu. Turpahihna on 4cm leveä keskeltä turvan päältä ja kapea kuolaimen ympäriltä jättäen hyvän tilan kuolaimelle eikä paina herkkiin hermoihin. Pehmustettu superpehmeäksi tarjoten extramukavuutta hevosellesi. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen ensimmäistä käyttöä. Tämä suojaa ja ylläpitää uuden SD nahkaa❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että parkitusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

37,00 €

SD Design turpahihna, X-full

Nyt SD-signature Noseband -mallimme on saatavana X-full koossa. Tämä muotoilu/muoto on jotain, josta olemme tulleet tunnetuiksi ja se on standardi ja tunnusomaista turpahihnoisamme. Se on valmistettu käsin hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta ja siinä on paksu superpehmeä pehmuste. Sillä on klassinen ulkonäkö, mutta se on silti tehty hevosesi anatomiaa ajatellen. Se on leveä keskeltä ja siinä on kapeat päät. näin vältetään ympäröivät hermot ja kuolaimelle jää riittävästi tilaa. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-tuotteessasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

47,00 €

SD Design turpahihna Jet crystals, X-full

Upea musta turpahihna, jossa pieniä mustia kristallikiviä, jotka tekevät tästä turpahihnasta upean!  Turpahihnassa on erittäin pehmeä pehmuste ja se on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen ensimmäistä käyttöä. Tämä suojaa ja ylläpitää uuden SD nahkaa❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että parkitusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

40,00 €

SD Design 6cm kiiltonahka turpahihna, X-full

Nyt SD-signature Noseband -mallimme on saatavana X-full koossa. Tämä muotoilu/muoto on jotain, josta olemme tulleet tunnetuiksi ja se on standardi ja tunnusomaista turpahihnoisamme. Se on valmistettu käsin hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta ja siinä on paksu superpehmeä pehmuste. Sillä on klassinen ulkonäkö, mutta se on silti tehty hevosesi anatomiaa ajatellen. Se on leveä keskeltä ja siinä on kapeat päät. näin vältetään ympäröivät hermot ja kuolaimelle jää riittävästi tilaa. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-tuotteessasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

47,00 €

SD Design Grand Galaxy otsapanta, cob & full

Tämä musta otsapanta on niin kaunis ja tyylikäs ja siinä on mitä upein kuvio! Panta toimitetaan SD-laatikossa. Tämä sisältää ilmaisen kiillotusliinan, joten voit kiillottaa kiteet ja pitää ne kimaltelevina ja kiiltävinä. Nahan hoito: Suosittelemme, että annat öljyät nahkaosan ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkan uudenveroisena ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.

53,50 €

SD Design Rose poni, cob, full

Ihana otsapanta on kauniisti kaareva ja koristeltu upeilla ja loistavilla Stellux-kiteillä. Nahan hoito: Suosittelemme, että käytät nahkaosiin hieman öljyä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uudessa SD-otsapannassasi ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

59,00 €

SD Design otsapanta ponille

Petite Étoile otsapanta sopii täydellisesti pienemmille poneille tai varsalle otsapannaksi  ensimmäisiin suitsiin. Otsapanta on ohut ja kauniisti kaareva, sekä erittäin tyylikäs, yksi rivi 8 mm kristalleja. Tämä antaa hämmästyttävän kimalteen, kun aurinko heijastaa kristallien monet puolet. Austraian STELLUX™ -kiteillä on ainutlaatuinen kimallus ja tähtien kaltainen loisto. * Pannan silmukka / reikä vain 2 cm leveä, joten se sopii useimpiin näyttelyriimuihin/suitsiin. * Koko on 32 cm. (normaali ponin koko on 38 cm ja shetlanninponin  25 cm) * Kaarevuus saa kulmanauhan laskeutumaan kauniisti otsalle sen sijaan, että se työntyisi ulos otsasta. Mukana SD-laatikko uudelle otsapannallesi ja ilmainen SD-kiillotusliina, jotta voit kiillottaa SD-otsapantasi, jotta se kimaltelee kuin uusi. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät otsapantasi ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja säilyttää SD-nahkatuotteen uudenveroisena ❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.

29,00 €

SD Design poskihihnat, full

Tyylikkäät mustat poskihihnat ranskalaisilla koukuilla. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät hihnat ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD- hihnoissasii❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessaei ole käytetty kemikaaleja.

13,00 €

SD Design musta alaturpahihna strasseilla

Tyylikäs alaturpahihna, jossa upea strassikoristelu jokaisessa.  Tyylikäs ja kimalteleva ilme. Käsintehty ympäristöystävällisestä nahasta. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät hihnan,ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa ❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

12,00 €

    Kokoelmat