SD DESING 

Tanskalainen SD Design on tunnettu upeista tuotteistaan. Valikoimista löytyy erittäin laadukkaat suitset, riimut, satulahuovat, harja- ja kypärälaukut ym. Suitsiin on saatavana myös irto-osia, joten saat uudistettua nykyiset suitsesi helposi mm. turpa-hihnaa vaihtamalla, tai jos hevosesi pään mittasuhteet vaativat esim. Full koon suitsiin X-Full koon niskahihnan, niin sekin onnistuu. 

SD Designin suitsissa on käytetty upeaa, pehmeää nahkaa. Kaikissa on anatomisesti muotoiltu niska- ja turpahihna ja ne  on myös pehmustettu erityisen pehmeiksi. Kaarevaksi muotoiltu otsapanta istuu upeasti hevosen otsalle ja otsapannat on koristeltu toinen toistaan kauniimmin. Suitsien jokaisessa yksityiskohdassa on pyritty huomioimaan hevosen mukavuus. 

Niskaremmin on tärkeää olla anatomisesti muotoiltu, jotta korvilla on tilaa liikkua ja niskaremmi ei lisäisi painetta niskaan ja hermoihin.

Turpahihnan mallin kuuluisi antaa kuolaimelle tilaa ja välttää kosketusta hermoihin. Turpahihna ei saa lisätä painetta hampaisiin. Pehmusteen kuuluisi olla pehmeä ja paksu minimoimaan painetta.

Satulahuovat suorastaan hehkuvat ihanissa väreissä, eikä glitteriä ole säästetty jos sitä tuotteissa on, laadusta kuitenkaan yhtään tinkimättä. SD Desing tuotteet sopivatkin juuri sinulle, joka haluat väriä, kimallusta ja luxusta arkeen & juhlaan! 

Varastossamme on vain osa SD Desing tuotteista, mutta KOKO SD DESIGNIN VALIKOIMA ON TILATTAVISSA KAUTTAMME!

Säpo: hevosonni@gmail.com 

SD Desing Bijou suitset

Anatomisesti muotoillut mustat suitset, joissa leveä turpahihna, joka kapenee reilusti sivuille jättäen hyvin tilaa kuolaimelle ja ympäröiville hermoille. Niskahihna on anatomisesti muotoiltu. Se jättää hyvin tilaa korville ja se on keskeltä leveämpi, joten se minimoi niskaan kohdistuvaa painetta. Lisäksi niskahihnaan on laitettu tuplamäärä pehmustetta, joten se on superpehmeä. Todennäköisesti pehmein niskahihna, mitä olet ikinä nähnyt! Kaunis, kaarevaksi muotoiltu otsapanta, jossa kirkkaat kristallit. ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja. Mustaa nahkaa, hopeiset soljet. Ei sisällä ohjia. Väri: Musta Koot: FULL

149,00 €

SD Desing Leerox suitset, shetland, poni, full

SD- Desing tyylikkäät musta/glitter/kiiltonahka elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta.  Niskahihnan leveys: Shetland 2 cm Pony 3 cm Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja. musta/glitter/kiiltonahka, Koot : shetland, poni, full 

114,00 €

SD Desing Leerox suitset, koot shetland & full

SD- Desing tyylikkäät mustat elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta. Niskahihnan leveys: Shetland 2 cm Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja. musta/glitter/kiiltonahka, Koot : shetland &  full 

114,00 €

SD Desing Leerox suitset, full

SD- Desing tyylikkäät tummanruskeat elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta. Niskahihnan leveys: Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja. musta/glitter/kiiltonahka, Koko: full 

114,00 €

SD Desing Glam riimu

Jos etsit luxus riimua, se on tässä! Riimu on tehty upeimmasta glitter materiaalista, mitä voit kuvitella. Kuvat eivät tee tälle oikeutta. Glitter riimu säihkyy kuin tuhat timanttia valon osuessa siihen. Riimu ei ole pelkästään upea vaan sen valmistuksessa on keskitytty hevosen mukavuuteen. Se on pehmustettu pehmeimmällä neopreenilla ja on erittäin miellyttävä hevoselle. Riimu on myös erittäin kevyt pehmeän ja kevyen toppauksen ansiosta. Värinä kaunis sininen.

49,00 €

SD Desing Hollywood Glam Fur riimu

Hollywood glamourous on kaunis riimu ja huokuu ylellisyyttä. Riimu koostuu  fantastisesta ja erittäin kestävästä satiinimaisesta glitter -kankaasta joka antaa riimuille uskomattoman tyylikkään ja ylellisen ilmeen. Riimu on pehmustettu ja pehmuste valmistettu eläinystävällisestä ja visuaalisesti hyvin samankaltaisesta keinotekoisesta lampaankarvasta ja on erittäin pehmeä ja pehmoinen, koska paras ystäväsi ansaitsee parhaan mukavuuden ❤ Värinä viininpunainen. SD  turkisriimut voidaan pestä koneessa 30 °. Jos mahdollista, pese pyykkipussissa solkien ja kankaan suojaamiseksi.

49,00 €

SD Desing Hollywood Glam Fur riimu

Hollywood glamourous riimu on kaunis ja huokuu ylellisyyttä. Riimu koostuu fantastisesta ja erittäin kestävästä satiinimaisesta glitter -kankaasta ja antaa riimuille uskomattoman tyylikkään ja ylellisen ilmeen. Riimu on pehmustettu ja pehmuste valmistettu eläinystävällisestä ja visuaalisesti hyvin samankaltaisesta keinotekoisesta lampaankarvasta ja on erittäin pehmeä ja pehmoinen, koska paras ystäväsi ansaitsee parhaan mukavuuden ❤ Värinä suklaanruskea. SD turkisriimut voidaan pestä koneessa 30 °. Jos mahdollista käytä pesupussia! 

49,00 €

SD Desing estesatulahuopa

Kiiltoa ja kimallusta! SD Designin Hollywood Glamorous -kokoelman huopa kiinnittää katseet! Satulahuovassa on glitterillä täytetty paneeli. Paneelin vasemmalla puolella on metallilogo. Kuvat eivät tee oikeutta tälle kauniille huovalle! Huopa ei ole vain koristeltu, vaan se on huippulaadukas. Se tehty teknisestä kankaasta ja muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Sisäpuoli on valmistettu pehmeästä ja ainutlaatuisesta High IQ Cool Comfort -kankaasta, joka kuljettaa hikeä ja lämpöä. Satulahuovan muoto on anatominen ja se pysyy paikallaan ratsastuksen aikana eikä aiheuta painetta säkään. Kiinnitys tarralla. Pesu 30 asteessa väärinpäin, älä linkoa ja venytä huopaa pesun jälkeen.

79,00 €

SD Desing estesatulahuopa

Tämä upea valkoinen estehuopa on valmistettu satiinisesta kankaasta, joka antaa kauniin ilmeen. Huopa on todella ainutlaatuinen pienillä tikattuilla SD -logoilla. SD Desing on tunnettu glitteristä ja kimalluksesta ja tässä huovassa on 2 reunusta upeinta ja kimaltelevaa glitter -kangasta! Sisäpuoli on valmistettu ainutlaatuisesta Quick Dry -materiaalista, joka tekee satulapehmusteesta sekä hengittävän että hikeä ja lämpöä siirtävän. Huovan muoto on ainutlaatuinen SD -muoto. ja  satiinimainen kangas on likaa hylkivä. Klassinen ja tyylikäs SD -logo vasemmalla puolella. Käsinpesu tai enintään 30 asteen pesu ilman linkousta. Pese huopa nurinpäin mieluiten pesupussissa, jotta koristeet/merkki pysyvät hyvässä kunnossa. Venytä kevyesti pesun jälkeen ja ripusta kuivumaan.

79,00 €

SD Desing koulusatulahuopa

Kuten aina, kun valitset hevosellesi SD -satulahuovan, saat paljon enemmän kuin "vain kauniin satulahuovan". Takapuoli on valmistettu ainutlaatuisesta High IC Cool kankaasta, joka kuivuu nopeasti ja ohjaa hikeä / kosteutta / lämpöä pois hevosesta. Muoto itsessään on anatomisesti muotoiltu ja siinä on runsaasti säkätilaa, joten hevosesi voi liikkua vapaasti ja antaa parhaansa harjoittelussa. Tuotetiedot: 100% polyester Pesu enintään 30 asteessa tai käsinpesu. On pestävä erikseen ja ilman linkousta. Venytä satulahuopaa hieman pesun jälkeen ennen ripustamista kuivumaan. Pese sisäänpuoli ulospäin.

85,00 €

SD Desing korvahuppu

I am -kokoelman tummanruskea korvahuppu, joka sopii täydellisesti saman sarjan satulahuovan ja pinteleiden kanssa käytettäväksi.  Hupussa on erittäin tyylikäs muotoilu ja pieni erillinen SD -logo. Pesu enintään 30 asteessa ilman linkousta.

35,00 €

SD Desing fleecepintelit

Tuotetiedot: tummanruskeat 3,5 m pitkät fleecepintelit kauniilla yksityiskohdilla ja tarrakiinnityksellä, toimitetaan 4 kpl: n pakkauksessa. Ne voidaan leikata helposti ja nopeasti sen pituuden mukaan, joka sopii täydellisesti hevosellesi tai ponillesi. Pesu enintään 30 asteessa ilman linkousta. 

45,00 €

SD Desing harjakassi

SD Design Hollywood Glamour upea harjakassi sopii täydellisesti sinulle, joka haluat pientä luxusta & kimallusta arkeen. Harjakassissa on paljon erilaisia taskuja vetoketjuilla ja ilman, jolloin saat kaikki harjat ja purkit mahtumaan samaan paikkaan.  Väri Ocean blue shine

39,00 €

SD Desing harjakassi

SD Design Hollywood Glamour upea harjakassi sopii täydellisesti sinulle, joka haluat pientä luxusta & kimallusta arkeen. Harjakassissa on paljon erilaisia taskuja vetoketjuilla ja ilman, jolloin saat kaikki harjat ja purkit mahtumaan samaan paikkaan. Väri sparkling rose 

39,00 €

SD Desing harjakassi

SD Design Hollywood Glamour upea   harjakassi sopii täydellisesti sinulle, joka haluat pientä luxusta & kimallusta arkeen. Harjakassissa on paljon erilaisia taskuja vetoketjuilla ja ilman, jolloin saat kaikki harjat ja purkit mahtumaan samaan paikkaan. Väri blueberry twinkles

39,00 €

SD Desing kypärälaukku

Tämä kypärälaukku sopii sinulle, joka haluat pientä luxusta & kimallusta arkeen.  Superhieno kypärälaukku! Pituus 31 cm, Leveys 31 cm, Syvyys 17 cm (ilman että kypärä on laukussa) Väri: Sparkling Rose (vaaleanpunainen)

39,00 €

SD Desing kypärälaukku

Tämä kypärälaukku sopii sinulle, joka haluat pientä luxusta & kimallusta arkeen. Superhieno kypärälaukku! Pituus 31 cm, Leveys 31 cm, Syvyys 17 cm (ilman että kypärä on laukussa) Väri: Blueberry twinkles

39,00 €

SD Desing jalustinhihnat

Mustat SD Designin laadukkaat ja erittäin tyylikkäät, nahkaiset jalustinhihnat timanttikoristeluilla. Hihnojen alapuoli nylonia, numeroidut reijät. Pituudet: 125cm, 135cm, 145cm 

49,00 €

SD Desing turpahihna

Upea musta turpahihna, jossa valkoinen vuoraus. Turpahihnassa on pieniä kristallikiviä, jotka tekevät tästä turpahihnasta upean! Se on 5cm leveä keskeltä ja vain 3cm sivuilta, joten on hyvin tilaa kuolaimelle ja hermoille.  Turpahihnassa on erittäin pehmeä pehmuste ja se on käsintehty hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät nahkatuotteet ennen ensimmäistä käyttöä. Tämä suojaa ja ylläpitää uuden SD nahkaa❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että parkitusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja. Koot Poni, cob, full, x-full

49,00 €