Nopea toimitus! Toimituskulut 6,50€ 

SUITSET & OHJAT 

SD Design Mouling Rouge kankisuitset, full

Jos etsit upeita kankisuitsia keskittyen hevosen anatomiaan ja hyvinvointiin, niin  Moulin Rouge suitset ovat täydellinen valinta. Niissä on suosittu SuperSoft-niskahihna, jossa on erittäin paksu pehmustekerros, joka minimoi herkän alueen painetta ja  myös korvan takana leikkaus, joka poistaa korvaan kohdistuvan paineen ja sallii korvien vapaan liikkumisen.  Moulin Rouge -suitset on valmistettu käsin hienoimmasta ympäristöystävällisestä nahasta. Tämä tarkoittaa, että nahan valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. Turpahihnassa on erittäin paksu ja pehmeä pehmuste, joka tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden parhaalle ystävällesi. Se on keskeltä erittäin leveä, kaventuen sivuille, antaen tilaa kuolainille. Erittäin kaunis otsapanta on yksi ainutlaatuisista malleistamme ja juuri tämän suunnittelun perustajamme loi lähes 15 vuotta sitten! Sitä on nyt valmistettu satoja ja käytetty useissa suitsissa. Siinä on ainutlaatuinen sekoitus erikokoisia eksklusiivisia itävaltalaisia ​​koristekiviä, jotka kimaltavat, kuin tuhat timanttia auringossa. SD otsapanta ei ole "vain" otsapanta, vaan upea jalokivi, joka on tehty rakkaudella ja intohimolla hevosta kohtaan. Nahan hoito: Suosittelemme, että annat öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja. HUOM! Ei sisällä ohjia, ohjat ostettavissa erikseen. Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

228,00 €

HKM Fleur suitset, poni - full

Upeat, laadukasta nahkaa olevat suitset mustana ja tummanruskeana. Hopeanväriset soljet Turpahihna ja muotoiltu niskahihna erityisen pehmeällä pehmusteella Otsapanta strassikivillä Sis. kangas/nahkaohjat.  Koot : poni, cob, full Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

89,95 €

HKM Felicitas suitset, poni- full

Näyttävät mustat suitset, upeilla yksityiskohdilla. Kauniisti muotoiltu otsapanta jossa lakerointi ja timanttikoristelu. Kaksoisturparemmi jossa lakeripäällyste ja pehmustettu bullback kiinnitys. Mukana kangasohjat joissa stopparit. Koot : poni, cob, full Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

79,95 €

Waldhausen X-Line Rosewood Suitset cob & full

Upeat mustat / ruusukultaisilla yksityiskohdilla olevat pehmeästä ja laadukkaasta nahasta valmistetut suitset kiiltonahkaisella pullpack turpahihnalla, sis. myös kangasohjat. Koot : cob & full Cob koko tilattavissa n. viikon toimitusajalla. Tyylikäs ja laadukas - Waldhausenin X-Line-mallisto. 185 vuoden osaaminen nahantyöstössä takaa huippulaadun ja täydellisen istuvuuden. X-line-sarjassa käytetään vain hienointa nahkaa ja sitä ovat työstäneet kokeneimmat satulanvalmistajat. Waldhausen-suitset sopivat sinulle, joka arvostat hyvää laatua.

94,95 €

QHP Ceto kuolaimettomat suitset, shetland - full

QHP:n kuolaimettomat suitset mallia Ceto. Suitset ovat hellävaraisempi vaihtoehto käyttää kuin suitset kuolaimilla. Otsapannassa on tyylikäs strassikoristelu. Kuolaimettomia suitsia voidaan käyttää myös sidepull-suitsina. Anatomisesti muotoiltu niskaosa ja leveä pehmustettu turpahihna. Sis. myös ohjat. Tilattavissa n. viikon toimitusajalla myös poni, cob ja full koot. 

79,95 €

Waldhausen anatomiset suitset/kapsoni, ruskea, poni - x-full

Anatomiset suitset/kapsoni, jota voidaan käyttää monipuolisesti kuolaimen kanssa tai ilman kuolainta. Anatominen muotoilu niskahihnassa tarjoaa paljon enemmän vapautta korville ja myös poskipäälle. Erittäin pehmeästi pehmustettu. Korkealaatuista nahkaa, ruostumattomasta teräksestä valmistetut liittimet. Koot : poni- x-full Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla

89,95 €

Waldhausen anatomiset suitset/kapsoni, musta, poni - x-full

Anatomiset suitset/kapsoni, jota voidaan käyttää monipuolisesti kuolaimen kanssa tai ilman kuolainta. Anatominen muotoilu niskahihnassa tarjoaa paljon enemmän vapautta korville ja myös poskipäälle. Erittäin pehmeästi pehmustettu. Korkealaatuista nahkaa, ruostumattomasta teräksestä valmistetut liittimet. Koot : poni- x-full Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla

89,95 €

Waldhausen Relaxation suitset, cob & full

Anatomisesti muotoillut suitset korkealaatuisesta nahasta.  Suitset varmistavat kuolaimen liikkumattoman asennon, mikä vaikuttaa suoraan huulten ja kielen kevyempään kontaktiin. Turpahihna asetetaan nenäluun keskelle, mikä minimoi hermopolkuihin, verisuoniin ja muihin herkkiin kohteisiin kohdistuvaa painetta nenäsillalla ja poskipäissä. Suitsien turpahihna ja niskahihna on pehmustettu optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Suitset tarjoavat myös lisätilaa hevosen korville ja vähentävät painetta niskaan ja alaleukaan. Hopeanväriset ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet. Ohjat mukana. Anatomisesti muotoillut suitset korkealaatuisesta nahasta Vähentää herkkien alueiden painetta Pehmustettu turpa- ja niskahihna 19 mm ohjat mukana Tilaustuote, tilattavissa n. viikon toimitusajalla.

89,95 €

Harry`s Horse suitset Anatomic Rosegold, poni - full

Suitset Rosegold Anatomic on suunniteltu niin ettei turpahihna aiheuta painetta hevosen päänalueen suuriin hermoihin. Anatominen muotoilu on hevoselle erityisen mukava ja voi parantaa hevosen suorituskykyä sekä tyytyväisyyttä. Kauniit ruusukultaiset kristallit turpahihnassa ja otsapannassa sekä lukot sävy sävyyn. Pehmeäksi topatut turpahihna ja anatominen leveä, painetta tasaava niskahihna. Laadukasta nahkaa ja lukot ruostumatonta terästä ruusukullan värisenä. Kangasohjat piilokiinnityksellä. Väri: Black Koot: poni & full Poni koko sopii isommille shetlanninponeille, suitsissa hyvin säätövaraa. Cob koko tilattavissa n.viikon toimitusajalla.

89,00 €

Harry`s Horse suitset Anatomic Crystal, poni, cob & full

Suitset Anatomic Crystal on suunniteltu niin ettei turpahihna aiheuta painetta hevosen päänalueen suuriin hermoihin. Anatominen muotoilu on hevoselle erityisen mukava ja voi parantaa hevosen suorituskykyä sekä tyytyväisyyttä. Nämä suitset ovat kauttaaltaan todella pehmeät ja mukavat hevoselle. Muotoiltu otsapanta suurilla kristalleilla. Pehmeäksi topatut turpahihna ja anatominen leveä, painetta tasaava niskahihna. Laadukasta nahkaa ja lukot ruostumatonta terästä. Kangasohjat piilokiinnityksellä. Väri: Musta  Koot: poni, cob, full

89,00 €

SD Design Hollywood Glamours suitset, poni & cob

Nämä upeat suitset sopivat sinulle, joka rakastat vaaleanpunaista, glitteriä ja kimallusta! Suitsissa on SD Designin yksi parhaimmista ja suosituimmista niskahihnoista. Niskahihnassa on tuplakerros pehmustetta ja se on erittäin pehmeä! Pehmuste vähentää merkittävästi paineen tunnetta niskassa. Niskahihna jakaa paineen laajalle alueelle. Suitsissa on upea, erittäin pehmeä turpahihna, joka on koristeltu vaaleanpunaisella glitterillä.  Otsapanta on muotoiltu kauniisti, se on pehmeä ja siinä on upeat, säihkyvätvaaleanpunaiset kivet! Ominaisuudet: suitset tehdään hevosen anatomia huomioiden. niskakappale missä on kaksinkertainen pehmuste. Tämä ei paina korvia ja minimoi hevosen niskaan kohdistuvan paineen. Anatomisesti muotoiltu, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea, tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. näyttävä, kauniisti kaartuva SD Designin erikoismuotoiltu otsapanta Väri: musta Koko: Poni & Cob

179,00 €

SD Celibrity suitset Cob

SD Celibrity -suitsissa on uusi erikoissuunniteltu Air Tunnel niskahihna. Ilmatunneli sijaitsee aivan hevosen niskan keskellä ja auttaa vähentämään herkän alueen painetta. Lisäksi tässä uudessa niskahihnassa on suuri kosketuspinta, joka minimoi paineen. Teimme myös pehmusteesta kaksinkertaisen paksumman kuin normaalisti vähentääksemme painetta huomattavasti.  Suitset on valmistettu käsin ehdottoman huippulaadukkaasta, ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat paljon laatua ja suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Otsapantana on upea Galaxy ja turpahihna on valkovuorattu, sekä  koristeltu pienillä kristallikiveillä. Se on 5 cm leveä keskeltä ja vain 3 cm sivuilta. Kaiken kruunaa erittäin kauniit poskihihnat kirkkailla kristalleilla. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen kuin käyttöä. Tämä suojaa uusien SD-suitsiesi nahkaa❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

189,00 €

SD Design Onyx kiiltonahkaisella turparemmillä, full

Jos hevosesi ansaitsee vain parasta, Onyx-suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnallamme, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi painetta. Hihnassa on suuri kosketuspinta, mikä auttaa minimoimaan niskaan kohdistuvan paineen. Turpahihna on tyylikäs ja mustaa kiiltonahkaa. Se on leveä keskeltä ja erittäin kapea sivuilta, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimelle. Pehmuste on niin pehmeä. Otsapannassa on vuorotellen mustia ja kirkkaita upeasti kimaltavia suuria koristekiviä ja se kaartuu otsalle kauniisti. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa  SD-suitsissasi❤ Materiaali: ECO-ystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.

148,00 €

SD Design Onyx suitset, full

Onyx suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnalla, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta. Musta-valkoinen turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta erittäin kapea, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimille. Pehmuste on niin pehmeä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

148,00 €

SD Design Faustina suitset, full

Nämä suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnalla, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta. Musta turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta erittäin kapea, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimille. Pehmuste on niin pehmeä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

148,00 €

SD Design L´Unique suitset, x-full

Jos haluat todella upeat suitset, sinun tulee valita L 'Unique-suitset! Nämä suitset ovat kuten kaikki muutkin suitsemme, valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta. Suitset on varustettu uudella mittatilaustyönä suunnitellulla Air Tunnel -niskahihnalla. Ilmatunneli on sijoitettu tarkalleen niskahihnan keskelle, mikä auttaa vähentämään niskaan kohdistuvaa painetta.                              Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, niskahihnan sisällä on kaksi kertaa tavallista enemmän pehmustetta, mikä auttaa vähentämään painetta huomattavasti. Rakastamme yksinkertaisesti tätä uutta Air Tunnel -niskahihnaa, koska se auttaa hevosta niin paljon minimoimalla herkän alueen paineen. Suitsissa on kaunis ja tyylikäs kaareva otsapanta, jossa on vain rivi kimaltelevia 8 mm:n kristalleja. Turpahihna on niin upea. Se on leveä keskeltä ja erittäin kapea sivuilta, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimelle. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

155,00 €

SD Design Bellissimo suitset, ruskea, full & x-full

Nämä ruskeat suitset ovat täydellinen valinta! Suitset on valmistettu käsin laadukkaasta ympäristöystävällisestä puhvelinnahasta, joten saat suitset, joita voit käyttää monta vuotta. Suitset ovat suosituimmalla niskahihnalla, jossa on kaksinkertainen pehmuste ja joka on ehkä maailman pehmein niskahihna! Kaksinkertainen pehmustekerros vähentää merkittävästi niskaan kohdistuvaa painetta. Suitsien turpahihna on NIIN upea! Se on keskeltä superleveä ja sivuilta erittäin kapea, jotta se ei lisää hermoihin kohdistuvaa painetta ja siinä on erittäin hyvä tila kuolaimille. Pehmuste on niin pehmeä. Nahan hoito: Suosittelemme, että öljyät suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä suojaa ja ylläpitää nahkaa uusissa SD-suitsissasi❤ Materiaali: Ympäristöystävällinen nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosessissa ei ole käytetty kemikaaleja.

155,00 €

SD Design Silvano suitset, Full

Kun haluat parasta hevosellesi, SD Designin Silvano suitset ovat valintasi! Näissä suitsissa on SD Designin yksi parhaimmista ja suosituimmista niskahihnoista. Niskahihnassa on tuplakerros pehmustetta ja se on erittäin pehmeä! Pehmuste vähentää merkittävästi paineen tunnetta niskassa. Niskahihna jakaa paineen laajalle alueelle. Suitsissa on upea, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea. Tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. Otsapanta on muotoiltu kauniisti, se on pehmeä ja siinä on upeat, säihkyvät kivet! Ominaisuudet: suitset tehdään hevosen anatomia huomioiden. niskakappale missä on kaksinkertainen pehmuste. Tämä ei paina korvia ja minimoi hevosen niskaan kohdistuvan paineen. Anatomisesti muotoiltu, erittäin pehmeä turpahihna, joka on keskeltä leveämpi ja sivuilta erittäin kapea, tällä vältetään paine hermoissa. Hihna jättää hyvän tilan kuolaimelle. näyttävä, kauniisti kaartuva SD Designin erikoismuotoiltu otsapanta. Niskahihnan leveys: Full 7 cm Väri: musta / valkoinen vuoraus turpahihnassa Koko: Full 

179,00 €

SD Design Leerox glitter suitset, poni

SD:n tyylikkäät musta/glitter/kiiltonahka elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta.  ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että värjäyksessä ei ole käytetty kemikaaleja.  Koko : poni

114,00 €

SD Design Leerox ruskeat suitset, full ( poni,cob,x-full )

SD:n tyylikkäät tummanruskeat elegantit, anatomisesti muotoillut Leerox suitset. Turpahihna on kapea ja siinä on kokonaan irrotettavissa oleva kaksoisturpahihna. Anatomisesti muotoiltu niskahihna on kapeampi kuin yleensä SD:n suitsissa ja . siinä on myös tuplamäärä pehmustetta, mikä takaa optimaalisen vapauden paineesta. Niskahihnan leveys: Full 4 cm ECO-Friendly nahka. Tämä tarkoittaa, että valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja.  Varastossa full koko, tilauksesta n. viikon toimitusajalla koot poni, cob, x-full

147,00 €

    Kokoelmat