Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen
HevosOnni toimii verkkokauppana ja tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät 24% arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus
Lähetämme tilaamasi tuotteet postipakettina mahdollisimman nopeasti, 1-2 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä. Tilaustuotteiden toimitusaika on aina pidempi ja se on mainittu tuotetiedoissa. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse. Emme toimita postiennakolla.

Rekisteröityminen
Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista.Tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja teistä, voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi.

Käsittely- ja toimituskulut
Toimitusmaksu on 6,50€ joka sisältää pakkausmateriaalit ja toimituksen postin ja matkahuollon toimipisteeseen tai postin pakettiautomaattiin. Jos tuote on erityisen suuri tai painava, sen toimitushinta täytyy selvittää tapauskohtaisesti. HevosOnni ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkastathan paketin kunnon postivirkailijan kanssa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, teethän vahinkoilmoituksen postikonttorissa ja olethan yhteydessä meihin.

Maksutavat
Tilauksen voi maksaa verkkopankkitunnuksilla Paytrail:n kautta yleisimmillä pankkikorteilla ja Visa/Mastercard luottokorteilla, sekä OP- lasku/osamaksulla. Myös MobilePay, PayPal ja tilisiirto ovat maksuvaihtoehtona. Lisäksi käteismaksu ja pankkikorttimaksu noudettaessa tilaus varastomyymälästä os. Meijerinkatu 5 Vaasa. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 


Palautus / reklamaatio
Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tuotteiden vastaanottamisen jälkeen, emme hyväksy 14 päivän palautusajan jälkeen tulleita palautuksia.
Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotelaput kiinni. Palautusoikeus ei koske kuolaimia ( hygieniasyistä ) eikä tilaustuotteita, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.


Tuotteen palauttamisen / vaihdon maksaa asiakas ja palautusmaksu on 6,50€.
Tuote palautetaan käyttämällä palautusnumeroa jonka saat meiltä.
Palautuskulun veloitamme tuotehyityksen yhteydessä tilauksessa käytetyllä maksutavalla.
Koko tilauksen palauttamisen yhteydessä Toimituskuluja 6,50€ ei hyvitetä
.


HUOM! Satuloiden sovitusmaksu on 30€ ja kaupan peruuntuessa
se vähennetään palautuksen yhteydessä tuotteen hinnasta.
Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Jätä palautuksesi lähimpään postiin / lokeroon. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni. Mikäli kaipaat lisätietoja palautuksiin liittyen, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse : hevosonni@gmail.com

Noutamattomat lähetykset
Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, kun se on jo lähetetty sinulle, nouda lähetys postista ja palauta se meille yllä mainittuja palautusohjeita noudattaen. Veloitamme asiakkaalta jälkikäteen meille aiheutuneet ylimääräiset pakkaus-, lähetys- sekä palutuskulut, alkaen 10 euroa, kun asiakkaasta johtuvasta syystä lähetys on jäänyt noutamatta noutopisteesta tai pakettiautomaatista ja se on palautunut meille takaisin.
Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä,jos olet epävarma koon suhteen ja haluat muuten apua. Autamme mielellämme.

Palautusosoite on:
HevosOnni
Singsbyntie 334
65710 Singsby
p.040-7761693

Muut ehdot:
HevosOnni ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure -syistä.
HevosOnni pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.

Yritys
HevosOnni Y-tunnus: 2140182-3
hevosonni@gmail.com

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
HevosOnni 

Postiosoite: Singsbyntie 334 65710 SINGSBY

Y-tunnus: 2140182-3

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
HevosOnni

Minna Tekoniemi

Puh: 040-7761693

3. Rekisterin nimi
HevosOnnen asiakasrekisteri

Rekisteriin kuuluu verkkokaupan ja käteiskaupan asiakkaat.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakassuhteen hoito, asiakasyhteydenpito ja markkinointi.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan yksilöintitiedot: asiakasnumero, nimi, yhteystiedot, sekä muut asiakkaan itsensä antamat tiedot.

6. Tietolähteet

Rekisterin asiakastiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja jatkuessa.

7. Tietojen luovutukset

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein, salatuilla yhteyksillä ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus oikaista virheellinen tieto

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot lähettämällä omakätisesti allekirjoitettu tarkastuspyyntö HevosOnnelle. Samalla tavalla rekisteröity voi esittää häntä koskevien tietojen korjaamista tai päivittämistä.


OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

HevosOnni

Etkö löytänyt etsimääsi valikoimistamme? Ota meihin yhteyttä niin tilaamme sinulle etsimäsi tuotteen.

Sähköposti: hevosonni@gmail.com 

Puhelin : 040-7761693