E-vitamiini hevosille & poneille

Rasvaliukoisista vitamiineista. E-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina, joka suojelee kehon soluja ja rasvahappoja aineenvaihdunnassa syntyvien vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. E-vitamiini on ainoa rasvaliukoinen vitamiini, jolla on kehoa suojaavia antioksidanttivaikutuksia.

E-vitamiini ravinnosta

Hevoset eivät pysty itse valmistamaan E-vitamiinia elimistössään vaan se on saatava ravinnosta. E-vitamiinin tarve vaihtelee hevoskohtaisesti. Se riippuu mm. koosta sekä työn määrästä ja laadusta sekä maantieteellisestä sijainnista, missä hevonen asuu. Korkea öljypitoisuus hevosen ruokinnassa myös nostaa E-vitamiinin tarvetta. Ruokintasuositukset vaihtelevat, mutta nykyinen nyrkkisääntö on harrastehevosilla noin 750- 1000 mg ja kilpahevosilla jopa 1000-3000 mg vuorokaudessa. Myös siitoseläimillä sekä tammoilla tiineyden ja imetyksen aikana on normaalia suurempi E-vitamiinin tarve.

Waldhausenin laaja valikoima korkealaatuisia rehun lisäaineita on kehitetty ja testattu ja vuosia.
Viimeisimmät luonnon, tieteen ja teknologian tulokset ovat pohjana tuotteidemme kehittämiseen.
Horsecare -tuotteita ja rehun lisäaineita valmistaa meille vain kokeneet ja tunnettut tuottajat tiukalla laadunvalvonnalla.
Tuotteemme ovat kehitetty yhteistyössä Maailman- ja Euroopan mestarien sekä olympiamitalistien sekä monien kilpailijoiden ja harrasteratsastajien kanssa.

Koostumus:

maissi 34,00%, vehnäleseitä 18,00%, höyryllä lämmitetty soijajauho 10,00%,
dekstroosi 8,00%, propyleeniglykoli 2,00%, juurikasmelassi 1,00%, soijaöljy 1,00% raakavalkuainen 11,00%, raa'at kuidut 2,40%, puhdistamattomat öljyt ja rasvat 13,1%, raa'an tuhka 2,10%.

Lisäaineet kg:
Ravitsemukselliset lisäaineet: L-lysiini 20000 mg, E-vitamiini 100000 mg, C-vitamiini 25000 mg,
seleeni natriumselektiitiksi (E8) 15 mg

Annostus:
Suuret hevoset (600 kg) 50g päivässä

Pienet hevoset 25g päivässäE-vitamiini parantaa lihasten ja luuston hyvinvointia rasituksen aikana, joten se on tärkeä lisäravinne kovassa treenissä oleville hevosille sekä kilpaileville hevosille. Riittävällä E-vitamiinin saannilla varmistetaan parempi lihaskasvu- ja kehitys, lihasvaurioiden ennaltaehkäisy sekä nopeampi palautuminen kovasta rasituksesta.

E-vitamiini eli alfatokoferoli on yksi hevosen elimistön tarvitsemista 

Mittalusikka n. 25g

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, säilytä suorassa auringonpaisteessa. Käytä heti avaamisen jälkeen.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Valmistettu Saksassa.

Valitse variaatio:

27,50 €