QHP naruriimusetti, sininen, shetland - x-full

QHP:n riimusetti, jossa naruriimu, ohjat ja kaulanaru. Koristeena kaunis koru, jossa helmiä ja sulkia.

Täydellinen setti luonnollisen hevostaidon harjoitukseen ja vapaaratsastukseen! Kolmeosaiseen settiin kuuluvat tyylikäs naruriimu, ohjat ja kaulanaru. Täydellinen liberty-setti kuolaimettomaan ratsastukseen kaulanarulla tai naruriimulla, vapaaratsastukseen, luonnollisen hevostaidon harjoitukseen ja temppukoulutukseen. Monipuolinen ja monikäyttöinen setti!
Naruriimu on todella tyylikäs. Riimussa on yksiväriset sivuremmit. Niskaremmi ja turparemmi näyttävässä kontrastivärissä ovat hieman leveämmät. Leveämmät kohdat tekevät naruriimusta mukavamman hevoselle ja ehkäisevät hiertymiä. Lisäksi naruriimussa on kaksi kaunista korua, joissa on helmiä ja sulkia. Koristeet ovat kiinni sivurenkaissa pikalukoilla, joten ne on helppo irrottaa haluttaessa. Voit käyttää koristeita avaimenperänä tai kiinnittää ne hevosen muihin varusteisiin! Turparemmissä on kaksi hopeanväristä rengasta, joihin voi kiinnittää ohjat (sisältyvät settiin!). Naruriimu on hyvä vaihtoehto suitsille, kun haluat ratsastaa ilman kuolainta.
Kaulanaru on näyttävä ja sopii kauniisti yhteen naruriimun ja ohjien kanssa. Pyöreä punottu naru on yksivärinen sininen, ja siinä on hauska tupsu. Myös kaulanarussa on koristeena upea unisieppari, jossa on kauniita helmiä ja sulkia. Riipus on helppo irrottaa, jos haluat käyttää sitä jossain muualla - se sopii hienosti esimerkiksi avaimenperäksi. Kaulanarussa on muhkea sininen tupsu. Kaulanaru on hyvä apuväline maastakäsittelyyn ja ratsailla treenaamiseen. Sitä voidaan käyttää suitsien asemasta kuolaimettomassa ratsastuksessa. Pelkän kaulanarun käyttö ratsastuksessa antaa mahtavan vapauden tunteen ja kehittää ratsastajan ja hevosen välistä vuorovaikutusta. Kaulanarun kokonaispituus on 175 cm.
Ohjat sopivat yhteen naruriimun ja kaulanarun kanssa. Ne on valmistettu hieman riimua ja kaulanarua paksummasta köydestä, mikä antaa niille sopivasti painoa. Punotut pyöreät ohjat ovat yksiväriset, ja niissä on hopeanväriset pikalukot. Pikalukkojen ansiosta ne voi kiinnittää helposti ja nopeasti naruriimuun tai muihin suitsiin. Ohjien kokonaispituus on 250 cm koossa Full.Todella kaunis syvä tummansininen väri ja ruskea kontrastiväri.
Setti toimitetaan käytännöllisessä vetoketjullisessa muovilaukussa.
Setti on saatavilla useissa eri väreissä, jotka ovat kaikki ainutlaatuisia. Myös koristeet ovat erilaisia.
Väri:
Cobalt blue
Koko : Poni
Kaulanarun pituus:
Shetland = 115 cm
Pony = 135 cm
Cob = 155 cm
Full = 175 cm
Naruriimun solmiminen:
Muista solmia naruriimu oikein - ensin silmukan läpi ja sitten alakautta eteen (ei päältä!). Katso YouTube-videolta tarkemmat ohjeet. Kun naruriimu solmitaan oikein, solmu pysyy tukevasti paikoillaan ja se on helppo avata. Oikein käytettynä naruriimu on hyvä apuväline hevostaidon harjoitteluun. Kun hevosella on riimu, sitä on valvottava jatkuvasti.
Älä jätä hevosta yksin, sillä riimu voi tarttua esimerkiksi tallissa erilaisiin koukkuihin tai ulkona paaluihin ja puunoksiin.

HUOM! Varastossa koot : poni, full, x-full

Tilattavissa n. viikon toimitusajalla shetland & cob koot. 

hevosonni@gmail.com 

Valitse variaatio:

29,95 €