SD Design "my passion" koulusatulahuopa

"My Passion" on juuri sitä mitä SD on - intohimomme. Tällä mallistolla halusimme luoda satulanpehmusteita kauneimmissa väreissä, jotka todella säteilevät ja herättävät huomiota. Värikäs, kaunis, tyylikäs ja ripauksella glitteriä, mikä kuvaa My Passion -mallistoa täydellisesti!

Satulapehmuste on valmistettu upeasta kiiltävästä tikatusta kankaasta, joka antaa väreille paljon kirkkautta ja ylimääräisen ripauksen eksklusiivisuutta. Olemme  lisänneet upeita yhteensopivia yksityiskohtia hopeisilla yksityiskohdilla. 

Kuten aina, kun valitset hevosellesi SD-satulapehmusteen, saat paljon enemmän kuin "vain kauniin satulahuovan". Takaosa on valmistettu ainutlaatuisesta High IC Cool -mukavuuskankaasta, joka kuivuu nopeasti ja ohjaa hien/kosteuden/lämmön pois hevosesta. Itse muoto on anatominen ja siinä on runsaasti säkätilaa, joten hevosesi voi liikkua vapaasti ja antaa parhaansa harjoituksissa.

Tuotetiedot:

Vyönauha on tarranauhalla, joka on helposti avattavissa, kun vyö irrotetaan.

Pesu max 30 asteessa tai käsinpesu. On pestävä erikseen ja linkoamatta. Venytä satulahuopaa hieman pesun jälkeen ennen kuin ripustat kuivumaan. Pese sisäpuoli ulospäin.

Valitse variaatio:

79,00 €