St Hippolyt HestaMix Light 20kg

HESTA MIX NORDIC LIGHT

Erikoisroduille

Hesta Mix sopii erityisen hyvin erikoisroduille, kohtuullisesti energiaa tarvitseville hevosille sekä hevosille, joilla on erityisiä vaatimuksia kivennäisaineiden ja ravintoaineiden saantiin liittyen. Maukas Hesta Mix Müsli sopii harjoitteleville hevosille, jotka tarvitsevat lisäenergiaa suorituskyvyn ja lihasvoiman ylläpitoon. Tuotteen sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet ovat laadukkaita, luonnollisia, luomulaatuisia ja pohjoismaisiin oloihin mukautettuja.

  • sopii hevosille, joilla on erityistarpeita vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin suhteen
  • tukee ihon, karvan ja kavioiden hyvinvointia
  • ei sisällä kauraa eikä melassia

 

Puutostilat voivat ilmetä monella eri tavalla
Useat hevoset tarvitsevat vain hyvin pienen määrän väkirehua täyttääkseen energiantarpeensa. Tämän seurauksena elintärkeiden ravinto- ja rakenneaineiden saanti saattaa jäädä liian pieneksi. Tämä johtaa puutosoireisiin, jotka voivat olla hyvin moninaisia, kuten hermostuneisuutta, levottomuutta, imeytymishäiriöitä, laihtumista, aineenvaihduntaongelmia ja hormonaalisia häiriöitä.

Erityisen korkea hivenainepitoisuus
Hesta Mix-sarjan tuotteet sisältävät erityisen korkean pitoisuuden elintärkeitä ravintoaineita ja mik­roravintoaineita biologisesti hyvin imeytyvässä muodossa. Pienilläkin väkirehuannoksilla voidaan varmistaa orgaanisten ja siten hyvin imeytyvien hivenaineiden riittävä saanti. Ravintoaineiden tehokas imeytyminen suolesta ja nopea kulkeutuminen niitä tarvitseviin elimiin mahdollistaa nopean ja tehokkaan avun puutostilojen ehkäisyssä ja korjauksessa.

  • korkean biologisen hyötyosuuden omaavia hivenaineita
  • yrttejä, öljyjä ja öljypitoisia siemeniä
  • voidaan yhdistää muihin väkirehuihin
  • antaa nopeita tuloksia

 

Hesta Mix Light Energy
Hesta Mix Light Energy soveltuu erittäin kohtuullisesti energiaa tarvitseville hevosille, ja rehun energia-, sokeri- ja tärkkelystasot on pidetty mahdollisimman alhaisella tasolla. Tarkoin valitut yrtit, rasvahapot ja hivenaineet vahvistavat hevosen aineenvaihduntaa, kulutusta ja immuunijärjestelmää. Hesta Mix Light Energy on erittäin tiivistetty rehu, jonka sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet ovat kaikki korkealaatuisia. Viljanjyvien alkiot tarjoavat laajan valikoiman tärkeitä aminohappoja hevosen lihaksille ilman sokerin ja tärkkelyksen sisältämää lisäenergiaa.

 

Menestystarina
Hesta Borgin hevossiittolassa vuonna 1998 alkaneesta eri­koisrotujen rehukokeesta on saanut alkunsa yksi menestyneimmistä St. Hippolytin rehukonsepteista
kaikenrotuisille hevosille:
Hesta Mix
Esimerkiksi islanninhevosilla voitiin osoittaa yhteys ravintoaineiden puutteen ja herkän ihon ja heikon vastustuskyvyn välillä. Havainnolla oli uraauurtavia vaikutuksia kokonaisrehuannoksen optimoinnin tärkeydelle.


KÄYTTÖ : 100-150 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin.

Yllä mainitut määrät kattavat hevosen kivennäisainetarpeen, joten ylimääräiselle kivennäisainelisälle ei ole tarvetta. Jos päivittäinen annos on ohjeessa annettua pienempi, sitä tulee täydentää Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordicilla, jotta hevonen saa riittävän määrän tarvitsemiaan kivennäisaineita.

HUOM! Tämä lisärehu sisältää tavallista korkeampia pitoisuuksia vitamiineja ja hivenaineita ja saa siksi kattaa enintään 12,9 % hevosen päivittäisestä ruokinnasta (sis. heinän). Noudata ruokintasuositusta.

1 litra = n. 550 g

KOOSTUMUS

Ohrahiutale (maitohappofermentoidut), vehnälese, hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), juurikkaan varsi, leikattu sinimailanen, öljysiemenkakut (pellava, auringonkukka, mustakumina) 6,6 %, leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), juurikaskuitu, kauralese, maissinjyvän alkio, maissihiutale (maitohappofermentoidut), kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka, mustakumina) 2,4 %, suola, PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), oluthiiva, yrtit (piparminttu, fenkoli, korianteri, timjami, rosmariini, nokkonen, kamomilla, persilja, orapihlaja, sarviapilansiemen) 0,8 %, porkkana, magnesiumoksidi, valkosipuli, riisilese, kalsiumvetyfosfaatti, etikka, sertifioitu kasviperäinen rehuhiili, magnesiumfosfaatti, magnesiumsulfaatti, mallashiivauute (vierre), hernehiutalejauhe, inkivääri

Valitse variaatio:

58,00 €